Om oppdateringen OS X El Capitan v10.11.2

Oppdatering til OS X El Capitan v10.11.2 er anbefalt for alle brukere av OS X El Capitan.

OS X El Capitan v10.11.2-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Mac, og er anbefalt for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Forbedrer Wi-Fi-påliteligheten
  • Forbedrer påliteligheten til Handoff og AirDrop
  • Løser et problem som kan føre til frakobling av Bluetooth-enheter
  • Løser et problem som forhindret Mail fra å slette meldinger i en frakoblet Exchange-konto
  • Løser et problem som forhindret importering av bilder fra en iPhone til en Mac ved hjelp av en USB-kabel
  • Forbedrer iCloud Bildedeling for Live Photos
  • Løser et problem som kan forhindre Mail fra å fullføre oppgraderingen
  • Løser et problem som kan forhindre pålogging på FaceTime og Meldinger

Bedriftsinnhold:

• Løser et problem hvor nyinstallering av konfigurasjonsprofiler som inneholder en sertifikat-datalast førte til at sertifikatet ble fjernet i stedet for å bli oppdatert
  • Løser et problem som førte til flere godkjenningsprompt i Safari når NTLM-godkjenning ble brukt
  • Tillater utsatt aktivering når fdesetup-kommandoen brukes til å aktivere FileVault med mobile kontoer

Hvis du ønsker detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Slik oppdaterer du Mac-maskinen

Bruk Mac App Store til å installere oppdateringen. Det er en god idé å ta sikkerhetskopi av Mac-maskinen før du oppdaterer.

Noen oppdateringer blir tilgjengelig først etter at du har installert andre oppdateringer. Du bør installere alle tilgjengelige oppdateringer og la installasjonen kjøre til den er fullført uten avbrudd. Du kan også få denne oppdateringen fra Apple-kundestøttens Nedlastinger-nettsted. Du kan få uventede resultater hvis det er installert tredjeparts OS X-endringer eller hvis du på annen måte har endret OS X.

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.