Statusikoner og -symboler på Apple Watch

Finn ut hva statussymbolene øverst på skjermen betyr.

grønt lynsymbol

Apple Watch lader.

fly-symbol

Flymodus er på. Trådløse funksjoner er avslått inntil du slår av denne innstillingen. Du kan fortsatt bruke andre funksjoner på klokken. Når du slår av eller på Flymodus på klokken, forblir Flymodus aktivert på iPhone.

måne-symbol

Ikke forstyrr er på. Anrop og varsler verken ringer eller lyser opp skjermen inntil du slår av denne innstillingen. Alarmer lager fortsatt lyd.

Kinomodus-symbol

Kinomodus, eller Teatermodus, er på. Lydløsmodus er på, og skjermen lyser ikke opp før du trykker på urskiven eller en knapp.1 For å slå den av åpner du Kontrollsenter og trykker på symbolet.

wi-fi-symbol

Når Apple Watch kobles til et Wi-Fi-nettverk, ser du Wi-Fi-symbolet i stedet for iPhone i Kontrollsenter.

grønne prikker-symbol

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) er koblet til et mobilnettverk. Antall prikker indikerer signalstyrken.

frakoblet telefon-symbol

Apple Watch er ikke koblet til iPhone. Flytt enhetene nærmere hverandre eller slå av Flymodus.

rødt x-symbol

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) har mistet tilkoblingen til mobilnettverket.

vanndråpe-symbol

Vannlås er på og skjermen reagerer ikke når du trykker. Vri på Digital Crown for å låse opp Apple Watch.

rød prikk-symbol

Du har mottatt en varsling. Dra ned på urskiven for å lese den.

Bluetooth-symbol

Trykk på Bluetooth-symbolet for å bytte lydutgangen mellom sammenkoblede Bluetooth-hodetelefoner, -høyttalere og -tilbehør.

pil-symbol

En app på Apple Watch har brukt Stedstjenester.

Låsesymbol

Apple Watch er låst. Trykk på den for å skrive inn sikkerhetskoden.

Symboler for aktive apper

Med watchOS 5 viser Apple Watch aktive apper, for eksempel Walkie-Talkie Walkie-Talkie-appsymbol eller Telefon  øverst på urskiven. Trykk på symbolet for å åpne appen. Hvis du for eksempel får veisbeskrivelser i Kart Kart-symbol, vises symbolet øverst på skjermen.

Dette vises når du bruker Trening. Hvis du fortsatt ser treningssymbolet etter at du avslutter treningsøkten, starter du klokken på nytt.

Walkie-Talkie-symbol

Trykk for å åpne Walkie-Talkie, slik at du kan kommunisere med venner umiddelbart.

Spilles nå-symbol

Når det spilles av lyd, vises Spill nå-symbol øverst på skjermen.

Hvis du prøver å koble sammen Apple Watch og iPhone på nytt, og Apple Watch-appen på iPhone ber deg om å trykke på Info-symbolet, må du koble til enhetene på nytt. Manuell sammenkobling kobler ikke enhetene sammen på nytt.

1. På Apple Watch Series 2 eller nyere kan du også vekke klokken ved å vri på Digital Crown.
  2. Vanndråpe-symbolet vises kun på Apple Watch Series 2 eller nyere. Du kan ikke bruke Apple Watch Series 1 og Apple Watch (1. generasjon) når du svømmer. Finn ut mer om vannbestandigheten til Apple Watch.