Hvis et prosjekt du opprettet i iPhoto viser tomme rammer i Bilder for OS X

Med iPhoto kan du bruke stillbilder fra videoer i prosjekter som kalendere, bøker og kort. Når du flytter iPhoto-biblioteket til Bilder for OS X, vil videobilder blir vist som tomme rammer i prosjekter.

Kontrollere at rammene er tomme på grunn av videobilder

Følg denne framgangsmåten for å kontrollere at en ramme i prosjektet er tom fordi den inneholdt et videobilde i iPhoto:

1. Åpne iPhoto. Hvis det er første gang du åpner iPhoto etter at du flyttet biblioteket til Bilder, vil du få denne meldingen. Klikk på Åpne iPhoto.
    Bilder-varsel
  2. Åpne prosjektet.
  3. Marker rammen som inneholder bildet som mangler i prosjektet i Bilder.
  4. Klikk på Valg-knappen nede til høyre i iPhoto.
  5. Klikk på Rediger bilde i panelet som vises. Hvis bildet er fra en video, får du denne meldingen:
    iPhoto-varsel

Fullføre prosjektet og legge inn en bestilling

Du kan fullføre prosjektet og legge inn en bestilling med et av disse alternativene:

• Bestill kopier av prosjektet, inkludert videobildene, via iPhoto.
  • Erstatt de tomme rammene med andre bilder i Bilder, og bestill kopier i den appen.