Hvis enkelte e-postmeldinger eller postkasser mangler i Mail etter oppgradering til El Capitan

Hvis du ikke ser enkelte av e-postmeldingene eller postkassene dine etter oppgradering til OS X El Capitan v10.11, kan du installere de nyeste OS X-programvareoppdateringene.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Bruk Mac App Store til å oppdatere til OS X El Capitan v10.11.3 eller nyere, og åpne deretter Mail og vent til oppgraderingen av e-postbiblioteket er fullført. Det kan ta lang tid å oppgradere store e-postbiblioteker, og i løpet av denne tiden kan det hende at fremdriftsindikatoren beveger seg svært sakte.

Hvis du fremdeles ikke finner enkelte av meldingene eller postkassene, sjekker du listen over postkasser til venstre i Mail-vinduet. Hvis du finner en postkasse med «Gjenopprettede meldinger» i navnet, kan du se etter de manglende meldingene i denne postkassen. Du kan dra meldingene til en annen postkasse.