Last ned Apple Music-appen hvis landet, området eller enheten din ikke har Google Play

Finn ut hvordan du laster ned Apple Music på Android hvis du ikke får tilgang til Google Play. Det kan hende du må justere sikkerhetsinnstillingene for å fullføre installasjonen.

Last ned Apple Music-appen for Android

Hvis Apple Music er tilgjengelig i landet ditt, men Google Play ikke er tilgjengelig, kan du laste ned Apple Music-appen fra Apples nettsted.

Hvis du er i Kina, fastlandet, kan du laste ned Apple Music-appen her:

Installer Apple Music-appen

1. Sveip ned fra toppen av startskjermen på telefonen for å åpne varslingsskuffen.

2. Trykk på applemusic.apk. Hvis du ser «Installering blokkert», trykker du på Innstillinger, og deretter krysser du av i ruten ved siden av «Ukjente kilder».

3. På bekreftelsesskjermbildet krysser du av i ruten ved siden av «Tillat bare denne installasjonen». Du må fullføre denne prosessen neste gang du oppdaterer Apple Music-appen.

4. Trykk på OK for å fortsette installasjonen.

5. Trykk på Installer.

6. Vent til installasjonen er fullført, og åpne Apple Music-appen.

Finn ut hvordan du blir med i Apple Music på en Android-enhet.

Tilgjengeligheten av Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.