Om sikkerhetsinnholdet i Xcode 7.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Xcode 7.1.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som referanse til sårbarhetene, slik at man kan finne ytterligere informasjon.

Hvis du vil lese mer om andre sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Xcode 7.1

• Swift

Tilgjengelig for: OS X Yosemite v10.10.5 eller nyere

Virkning: Swift-programmer som utfører visse typekonverteringer, kan få uventede verdier

Beskrivelse: Det var et problem med typekonvertering som førte til at konverteringen resulterte i uventede verdier. Problemet ble løst gjennom forbedret typekontroll.

CVE-ID

CVE-2015-7030: en anonym forsker

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.