Om OS X El Capitan v10.11.1-oppdateringen

OS X El Capitan v10.11.1-oppdateringen anbefales for alle OS X El Capitan-brukere.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

OS X El Capitan 10.11.1-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Macen, og anbefales for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Forbedrer installererens pålitelighet ved oppgradering til OS X El Capitan
  • Forbedrer kompatibiliteten med Office 2016
  • Løser et problem med utgående tjenerinformasjon som kan mangle i Mail
  • Løser et problem som hindret visning av meldinger og postkasser i Mail
  • Løser et problem som hindrer visse Audio Unit-programtillegg i å fungere ordentlig
  • Forbedrer VoiceOver-pålitelighet
  • Tilfører mer enn 150 emojitegn med full Unicode 7.0- og 8.0-støtte
  • Løser et problem som fikk JPEG-bilder til å se ut som grå eller grønne felter i Forhåndsvisning

For mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen kan du se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Slik oppdaterer du Macen

Før du oppdaterer, er det en god idé å sikkerhetskopiere Macen. Bruk deretter Mac App Store til å installere oppdateringen.

Noen oppdateringer blir tilgjengelige først etter at du har installert andre oppdateringer. Installer alle tilgjengelige oppdateringer og la installeringen bli fullført uten avbrudd. Du kan også få denne oppdateringen fra Apple-kundestøttens Nedlastinger-nettsted. Du kan få uventede resultater hvis tredjeparts OS X-endringer har blitt installert eller hvis du på annen måte har endret OS X.