Om OS X El Capitan v10.11.3-oppdateringen

OS X El Capitan v10.11.3-oppdateringen anbefales for alle OS X El Capitan-brukere.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

OS X El Capitan v10.11.3-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Mac, og er anbefalt for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Løser et problem som kan forhindre at enkelte Macer våkner fra dvale når de er tilkoblet bestemte 4K-skjermer.

Bedriftsinnhold:

• Tredjeparts PGK-filkvitteringer som er lagret i /var/db/receipts, beholdes nå når man oppgraderer til OS X Yosemite.

For mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen kan du se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Slik oppdaterer du Macen

Bruk Mac App Store til å installere oppdateringen. Det er en god idé å ta sikkerhetskopi av Macen før du oppdaterer.

Noen oppdateringer blir tilgjengelige først etter at du har installert andre oppdateringer. Du bør installere alle tilgjengelige oppdateringer og la installasjonen kjøre til den er fullført uten avbrudd. Du kan også få denne oppdateringen fra Apple-kundestøttens Nedlastinger-nettsted. Du kan få uventede resultater hvis tredjeparts OS X-endringer har blitt installert eller hvis du på annen måte har endret OS X.