Om OS X El Capitan v10.11.3-oppdateringen

OS X El Capitan v10.11.3-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X El Capitan.

OS X El Capitan v10.11.3-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Mac, og anbefales for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Fikser problemet med at noen Mac-datamaskiner ikke våkner fra dvale når de er koblet til visse 4K-skjermer.

Bedriftsinnhold:

• Tredjeparts-.pkg-filkvitteringer lagret i /var/db/receipts blir nå bevart når du oppgraderer fra OS X Yosemite.

Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Apple-sikkerhetsoppdateringer..

Slik oppdaterer du Mac-maskinen

Bruk Mac App Store til å installere oppdateringen. Det er en god idé å ta sikkerhetskopi av Mac-maskinen før du oppdaterer.

Noen oppdateringer blir tilgjengelig først etter at du har installert andre oppdateringer. Du bør installere alle tilgjengelige oppdateringer og la installasjonen kjøre til den er fullført uten avbrudd. Du kan også få denne oppdateringen fra Apple-kundestøttens Nedlastinger-nettsted. Du kan få uventede resultater hvis det er installert tredjeparts OS X-endringer eller hvis du på annen måte har endret OS X.