Hvis du bruker Bilder-biblioteket i andre apper

Du kan få en feilmelding om at Bilder-biblioteket ikke er tilgjengelig ennå når du prøver å åpne Bilder-biblioteket i en annen OS X-app. Les om hvordan du løser dette problemet.

Du kan gjøre bildene i Bilder-biblioteket tilgjengelig i andre apper ved å følge denne framgangsmåten:

1. Påse at Bilder-biblioteket er angitt som systembildebibliotek.
  2. Påse at Bilder-biblioteket vises som forventet når du åpner Bilder. Hvis ikke, reparerer du biblioteket.
  3. Når du får tilgang til Bilder-biblioteket i Bilder, lar du appen være åpen over natten. Informasjonen i Bilder-biblioteket blir oppdatert i bakgrunnen mens appen er åpen. Når prosessen er fullført, skal du kunne få tilgang til bildene i andre OS X-apper som iTunes.