Hvis Mail på Mac-maskinen fortsetter å prøve å oppgradere e-postbiblioteket

Følg denne framgangsmåten hvis Mail i OS X El Capitan ikke fullfører «Oppgraderer bibliotek»-prosessen.

Når Mail i El Capitan oppgraderer e-postbiblioteket, viser det et Mail-oppgraderingsvindu med en «Oppgraderer bibliotek»-fremdriftslinje. Hvis Mail ikke kan fullføre oppgraderingen, kan det avslutte, åpne på nytt og så forsøke å oppgradere biblioteket igjen. Følg denne framgangsmåten hvis oppgraderingssyklusen gjentas flere ganger:

1. Tving Mail til å avslutte ved å trykke på Kommando-Tilvalg-Esc.
  2. Fra menylinjen i Finder velger du Gå > Hjem. Hjem-mappen din åpnes.
  3. Velg Fil > Få info. Det åpnes et Info-vindu for Hjem-mappen din.
  4. Hvis delen «Deling og rettigheter» nederst i vinduet ikke er åpen, klikker du på trekanten for å åpne den.
  5. Hvis låseknappen nederst til høyre i vinduet viser en lukket lås  , klikker du på knappen og skriver inn administratornavn og -passord.
  6. Klikk på Handlinger-menyen   nederst til venstre i vinduet, og velg «Bruk på underliggende objekter». Klikk på OK for å bekrefte handlingen.
  7. Når fremdriftslinjen øverst i Info-vinduet lukkes, åpner du Terminal-appen. Den er i Verktøy-mappen i Programmer-mappen.
  8. Lim inn eller skriv denne kommandoen i Terminal, og trykk deretter på returtasten:

diskutil resetUserPermissions / `id -u`
    På tastaturer med amerikansk oppsett er tegnet ` rett over tabulatortasten.

9. Avslutt Terminal når prosessen er fullført. Du skal nå kunne åpne Mail.