Identifisere Apple TV Remote

Les om hvordan du identifiserer fjernkontrollen ved hjelp av serienummer og andre detaljer.

Siri Remote eller Apple TV Remote

Beskrivelse: Svart aluminiumsinnfatning og berøringsflate i glass
Tilkobling: Bluetooth 4.0 og IR-sender
Batteri: Oppladbart internt batteri (kan ikke byttes av bruker)
Kompatibilitet: Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon)
Serienummer: Oppført i Innstillinger > Fjernkontroller og enheter > Fjernkontroll

Detaljer:Siri Remote og Apple TV Remote leveres * med Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon) og har en berøringsflate for berøringsnavigering. Fjernkontrollen bruker Bluetooth 4.0 til å kommunisere med Apple TV og IR-teknologi til å styre andre enheter.

Finn ut mer om Siri Remote eller Apple TV Remote.

Apple Remote (aluminium)

Beskrivelse: Sølvfarget aluminiumsinnfatning
Tilkobling: IR-sender
Batteri: Utskiftbart CR2032 eller BR2032 3 V litiumklokkebatteri
Serienummer: I batterirommet
Kompatibilitet: Alle Apple TV

Detaljer: Apple Remote (aluminum) leveres med Apple TV (2. og 3. generasjon). Den virker også med andre modeller av Apple TV, men funksjonaliteten kan være begrenset. Fjernkontrollens aluminiumsinnfatning har egne knapper for meny og avspilling, og en rund navigeringsknapp for opp, ned, venstre og høyre.

Finn ut mer om Apple Remote (aluminium)

Apple Remote (hvit)

Beskrivelse: Hvit innfatning
Tilkobling: IR-sender
Batteri: Utskiftbart CR2032 3 V litiumklokkebatteri
Serienummer: På baksiden
Kompatibilitet: Alle Apple TV

Detaljer: Apple Remote (hvit) leveres med Apple TV (1. generasjon). Den virker også med andre modeller av Apple TV, men funksjonaliteten kan være begrenset. Fjernkontrollen har egne knapper for meny og avspilling, og en rund navigeringsknapp for opp, ned, venstre og høyre.

*Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon) leveres med den samme fjernkontrollen overalt. I land og regioner som støtter Siri, kalles fjernkontrollen Siri Remote. Andre steder kalles den Apple TV Remote. Siri fungerer på begge fjernkontrollene så lenge Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon) er konfigurert med et språk og land- eller regionsinnstillinger som støtter Siri.