Om sikkerhetsinnholdet i Mac EFI-sikkerhetsoppdatering 2015-002

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Mac EFI-sikkerhetsoppdatering 2015-002.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig brukes CVE-IDer som referanse til sårbarheter for ytterligere informasjon.

Hvis du vil lese mer om andre sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Mac EFI-sikkerhetsoppdatering 2015-002

• EFI

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9.5

Virkning: En angriper kan utføre ubrukte EFI-funksjoner

Beskrivelse: Det var et problem med håndtering av EFI-argumenter. Dette ble løst ved å fjerne berørte funksjoner.

CVE-ID

CVE-2015-4860: Corey Kallenberg, Xeno Kovah, John Butterworth og Sam Cornwell fra The MITRE Corporation, koordinert via CERT

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.