Hvis du ikke ser Neste-knappen når du installerer Windows på iMac (Retina 4K, 21,5-tommers, sent 2015)

Hvis du installerer Windows 10 på en iMac (Retina 4K, 21,5-tommers, sent 2015), kan du bruke tastatursnarveier til å gå gjennom Windows-installereren hvis deler av vinduet kommer utenfor skjermen.

Du ser kanskje ikke Neste-knappen på språk- og inndataskjermen i Windows Setup-programmet under installering. Følg denne framgangsmåten for å gå til neste skjerm:

1. Bruk pekeren til å velge språk, tidsformat og valutaformat i tillegg til tastatur og inndatametode.
  2. Trykk på Alt-N for å gå til neste skjerm.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.