Hvis Mail på Mac-maskinen laster ned meldinger bare når du åpner dem

For å forlenge batteridriftstiden kan Mail i OS X El Capitan stanse nedlastingen av enkelte eldre meldinger.

Når den bærbare Mac-maskinen kjører på batteristrøm, sparer Mail i OS X El Capitan strøm ved å stanse full nedlasting av meldinger som er eldre enn 30 dager eller eldre enn den 10 000. meldingen som er lastet ned. Mail laster ned meldinger fra nyest til eldst.

Du skulle se emnelinjen og annen overskriftsinformasjon fra disse eldre meldingene, men selve meldingen lastes ikke ned før du åpner meldingen, og vedlegg lastes bare ned når du åpner dem. Hvis du har en rask Internett-forbindelse er det ikke sikkert at du merker noen forsinkelse.

Hvis du vil laste ned eldre meldinger og vedlegg uten å måtte åpne dem, kan du koble Mac-maskinen til vekselstrøm eller følge denne framgangsmåten:

1. Finn statusmeldingen «På pause (batteridrift)» nederst til venstre i Mail-vinduet, under listen over postkasser. Hvis postkassene ikke er synlig, velger du Vis > Vis postkasseliste.
  2. Klikk på last inn på nytt-knappen   ved siden av statusmeldingen.