Hvis Mail på Macen laster ned meldinger bare når du åpner dem

For å forlenge batteridriftstiden kan Mail i OS X El Capitan stanse nedlastingen av enkelte eldre meldinger.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Når den bærbare Macen kjører på batteristrøm, sparer Mail i OS X El Capitan strøm ved å stanse full nedlasting av meldinger som er eldre enn 30 dager eller eldre enn den 10 000. meldingen som er lastet ned. Mail laster ned meldinger fra nyest til eldst.

Du skal kunne se emnelinjen og annen overskriftsinformasjon fra disse eldre meldingene, men selve meldingen lastes ikke ned før du åpner meldingen, og vedlegg lastes bare ned når du åpner dem. Hvis du har en rask Internett-forbindelse, er det ikke sikkert at du merker noen forsinkelse.

Hvis du vil laste ned eldre meldinger og vedlegg uten å måtte åpne dem, kan du koble Macen til vekselstrøm eller følge denne framgangsmåten:

1. Finn statusmeldingen «På pause (batteridrift)» nederst til venstre i Mail-vinduet, under listen over postkasser. Hvis postkassene ikke er synlig, velger du Vis > Vis postkasseliste.
  2. Klikk på last inn på nytt-knappen   ved siden av statusmeldingen.