Konfigurer en AirPort-basestasjon eller AirPort Time Capsule for et annet land eller en annen region

Ulike regioner bruker ulike trådløse frekvenser for Wi-Fi-enheter. Ved å velge riktig land eller region under konfigureringen sikrer du at AirPort-basestasjonen eller AirPort Time Capsule overholder lokale lover og regler.

AirPort-basestasjonen og AirPort Time Capsule er utformet for å fungere i regionen der enheten ble kjøpt. Når du konfigurerer en AirPort-basestasjon eller AirPort Time Capsule, blir du bedt om å velge landet eller regionen der du bruker enheten.

Hvis du flytter til et annet land i samme region, kan du endre landkode for enheten. Bruk AirPort-verktøy på Mac, iPhone, iPad eller iPod touch til å konfigurere enheten på nytt etter at du har flyttet:

På Mac

1. Åpne AirPort-verktøy.
  2. Velg enheten din.
  3. Klikk på Rediger.
  4. Klikk på Trådløs-fanen.
  5. Klikk på alternativer for Trådløs.
  6. Velg region fra menyen Reguleringsområde.

Hvis landet ditt eller regionen din ikke er oppført, støttes ikke AirPort-basestasjonen eller AirPort Time Capsule i det området og bør ikke brukes der.

På iOS-enheten

1. Åpne AirPort-verktøy.
  2. Trykk på enheten din, og angi enhetspassordet hvis du får spørsmål om det.
  3. Trykk på Rediger.
  4. Trykk på Avansert.
  5. Trykk på Wi-Fi-innstillinger.
  6. Trykk på Land.
  7. Trykk på en region i listen.

Hvis landet ditt eller regionen din ikke er oppført, støttes ikke AirPort-basestasjonen eller AirPort Time Capsule i det området og bør ikke brukes der.