Konfigurer en AirPort-basestasjon eller AirPort Time Capsule for et annet land eller en annen region

Ulike regioner bruker ulike trådløse frekvenser for Wi-Fi-enheter. Ved å velge riktig land eller region under konfigureringen sikrer du at AirPort-basestasjonen eller AirPort Time Capsule overholder lokale lover og regler.

AirPort-basestasjonen og AirPort Time Capsule er utformet for å fungere i regionen der enheten er kjøpt. Når du konfigurerer en AirPort-basestasjon eller AirPort Time Capsule, blir du bedt om å velge landet eller regionen der du bruker enheten.

Hvis du flytter til et annet land i samme region, kan du endre landkode for enheten. Bruk AirPort-verktøy på Mac, iPhone, iPad eller iPod touch til å konfigurere enheten på nytt etter at du har flyttet:

På Mac

1. Åpne AirPort-verktøy.

2. Velg enheten din.

3. Klikk på Rediger.

4. Klikk på Trådløs-fanen.

5. Klikk på Trådløsvalg.

6. Velg region på menyen Reguleringsområde.

Hvis landet ditt eller regionen din ikke er oppført, støttes ikke AirPort-basestasjonen eller AirPort Time Capsule i det aktuelle området og skal ikke brukes der.

På iOS-enheten

1. Åpne AirPort-verktøy.

2. Trykk på enheten din, og oppgi enhetspassordet hvis du blir bedt om det.

3. Trykk på Rediger.

4. Trykk på Avansert.

5. Trykk på Wi-Fi-innstillinger.

6. Trykk på Land.

7. Trykk på en region på listen.

Hvis landet ditt eller regionen din ikke er oppført, støttes ikke AirPort-basestasjonen eller AirPort Time Capsule i det aktuelle området og skal ikke brukes der.