Hvis et program ikke kan kjøres eller installeres på en Mac-maskin etter oppgradering av macOS

Hvis en app ikke virker etter at du oppgrader Mac-operativsystemet, ser du etter oppdateringer.

Hvis en app ikke fungerer som forventet

Når du har oppgradert macOS, kan det hende at noen tredjepartsapper ikke virker eller ikke fungerer som forventet. Et program kan kanskje ikke åpnes, kjøres eller installeres selv om du prøver å installere det på nytt.

Du kan oppleve dette problemet hvis:

Kontrollere at du har den nyeste versjonen

Hvis et program ikke fungerer etter en oppgradering, kontrollerer du at du har den nyeste versjonen:

1. Se etter en oppdatert versjon av programmet som er kompatibelt med det nye operativsystemet. For programmer i Mac App Store vises kompatibilitet og systemkrav på produktsidene for programmene.
  2. Finn ut om utvikleren av programmet har en nyere versjon eller har planer om å komme med en ny versjon av programmet som er kompatibelt med det nye operativsystemet.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.