Hvis en app slutter å bruke regnskapstallformat etter at du har oppgradert til OS X Yosemite

Valget for å bruke regnskapstallformat er kanskje ikke lenger tilgjengelig i appen, eller det kan slutte å vise negative tall i parenteser.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Appen må kanskje oppdateres til en nyere versjon. Hvis en oppdatering ikke er tilgjengelig eller ikke løser problemet, følger du denne framgangsmåten:

1. Oppgrader til OS X El Capitan.
  2. Avslutt alle apper.
  3. Åpne Terminal, som finnes i Verktøy-mappen i Programmer-mappen.
  4. Skriv inn følgende kommando og trykk på returtasten:

defaults read -g AppleLocale

Denne kommandoen vil returnere et resultat som ligner på no_NO eller no_NO@appleseed=john.

5. Skriv inn følgende kommando, men erstatt resultat med resultatet som ble returnert av den forrige kommandoen. Trykk deretter på returtasten.

defaults write -g AppleLocale 'resultat;cf=account'

Eksempler:
    defaults write -g AppleLocale 'no_NO;cf=account'
    defaults write -g AppleLocale 'no_NO@appleseed=john;cf=account'

6. Avslutt Terminal og åpne regnskapsappen. Regnskapsformatet skulle fungere som forventet.