Hvis en app slutter å bruke regnskapstallformat etter at du har oppgradert til OS X Yosemite

Valget for å bruke regnskapstallformat er kanskje ikke lenger tilgjengelig i appen, eller det kan slutte å vise negative tall i parenteser.

Appen må kanskje oppdateres til en nyere versjon. Hvis en oppdatering ikke er tilgjengelig eller ikke løser problemet, følger du denne framgangsmåten:

1. Oppgrader til OS X El Capitan.
  2. Avslutt alle apper.
  3. Åpne Terminal, som finnes i Verktøy-mappen i Programmer-mappen.
  4. Skriv inn følgende kommando og trykk på returtasten:

defaults read -g AppleLocale

Denne kommandoen vil returnere et resultat som ligner på no_NO eller no_NO@appleseed=john.

5. Skriv inn følgende kommando, men erstatt resultat med resultatet som ble returnert av den forrige kommandoen. Trykk deretter på returtasten.

defaults write -g AppleLocale 'resultat;cf=account'

Eksempler:
    defaults write -g AppleLocale 'no_NO;cf=account'
    defaults write -g AppleLocale 'no_NO@appleseed=john;cf=account'

6. Avslutt Terminal og åpne regnskapsappen. Regnskapsformatet skulle fungere som forventet.