Finn Lightning-til-USB-kabelen som følger med iMac

iMac-modeller fra 2015 eller senere kommer med en Lightning-til-USB-kabel for å lade Apple-musen, -tastaturet eller -styreflaten (valgfri) som følger med.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Når du tar tastaturet som følger med iMac, ut av tilbehørsesken, vil du finne dokumentasjonspakken til iMac. Du finner Lightning-til-USB-kabelen under dokumentasjonspakken.

Kabelen ser slik ut:

Apple Lightning-til-USB-kabel

Bruk kabelen til å koble til og lade disse Apple-tilbehørene som kan følge med iMac-maskinen din:

• Magic Keyboard
  • Magic Keyboard med talltastatur
  • Magic Mouse 2
  • Magic Trackpad 2

Tilbehøret som følger med iMac, varierer avhengig av modell og alternativene du velger.