Hvis du ikke kan bruke en film fra iCloud Drive i iMovie

Hvis du vil åpne eller redigere videofiler i iMovie, flytter du filen du vil bruke, fra iCloud Drive til Mac-maskinen.

Filmer som er lagret på iCloud Drive, viser kanskje et varsel når du prøver å bruke de i iMovie for Mac:

«Kan ikke åpne dokumentet. iMovie kan ikke åpne filer i QuickTime-formatet.»

Hvis du vil åpne eller redigere filmen din i iMovie, flytter du den til en lokal stasjon (for eksempel oppstartsharddisken).

1. Klikk på Finder-symbolet i Dock.
  2. Velg Gå > iCloud Drive.
  3. Finn filmen som du vil redigere i iMovie.
  4. Dra videofilen til skrivebordet (eller en annen mappe som er plassert på en stasjon tilkoblet Mac-maskinen). Hvis du vil arbeide med en kopi av filmen og la den opprinnelige filen bli værende i iCloud Drive, holder du nede tilvalgstasten mens du drar for å opprette en kopi av filen.
  5. Åpne iMovie, og importer videofilen fra skrivebordet.