Tilgang til mobilbetaling som betalingsmåte for Apple-ID

Hvis mobiloperatøren støtter det, kan du bruke mobilbetaling til å betale for kjøpene du gjør i App Store og iTunes Store med mer.

Mobilbetaling er for øyeblikket kun tilgjengelig i enkelte land og regioner samt hos utvalgte operatører.

Finn landet ditt eller regionen din på listen nedenfor, og finn ut hvordan du endrer betalingsmåte for Apple-ID.

Finn ut hvilke betalingsmåter du kan bruke hvis mobilbetaling ikke er tilgjengelig for deg.

Tilgjengelighet for mobilbetaling

Mobilbetaling støttes for øyeblikket kun i enkelte land og regioner og via enkelte operatører og partnerne deres. Denne listen kan bli endret.

Østerrike

• A1
  • Drei
  • T-Mobile

Bahrain

• Batelco
  • VIVA
  • Zain Bahrain

Belgia

• BASE-PayByMobile
  • Proximus

Bulgaria

• A1
  • Telenor

Kambodsja

• SmartPay

Chile

• Movistar

Kroatia

• A1

Tsjekkia

• T-Mobile
  • O2
  • Vodafone

Danmark

• 3 (Hi3G Denmark ApS)
  • Telenor

Estland

• Tele2
  • Telia Eesti AS
  • Elisa

Finland

• DNA

Frankrike

• Bouygues Telecom
  • Orange
  • SFR

Tyskland

• O2 og partneroperatører
  • Telekom
  • Vodafone

Hellas

• Cosmote

Hongkong

• 1O1O / csl
  • 3HK
  • SmarTone

Ungarn

• Telenor

Italia

• TIM
  • Wind Tre

Japan

• au
  • SoftBank
  • NTT DOCOMO

Latvia

• Bite
  • Tele2

Litauen

• Bite
  • Tele2

Luxembourg

• POST Telecom

Malaysia

• Celcom
  • Digi
  • Maxis
  • U Mobile

Nederland

• KPN
  • Telfort
  • Vodafone

Norge

• Telenor

Oman

• Ooredoo

Filippinene

• Smart

Polen

• PLAY

Portugal

• Vodafone
  • MEO

Qatar

• Ooredoo
  • Vodafone

Romania

• Orange

Russland

• Beeline
  • Megafon
  • MTS
  • YOTA

Saudi-Arabia

• Zain
  • STC

Singapore

• M1 Limited
  • Singtel
  • StarHub

Slovakia

• O2
  • Telekom

Sør-Afrika

• Vodacom

Sør-Korea

• SK Telecom
  • KT
  • LG(U+)

Spania

• Orange
  • Pagos Online Movistar

Sverige

• 3 (Hi3G Access AB)
  • Tele2
  • Telenor Sverige AB

Sveits

• Sunrise
  • Swisscom

Taiwan

• APTG
  • FET
  • Chunghwa Telecom
  • Taiwan Mobile
  • T Star

Thailand

• dtac
  • AIS
  • TrueMove

Tyrkia

• Paycell
  • Türk Telekom Mobil Ödeme
  • Vodafone Mobil Ödeme

De forente arabiske emirater (UAE)

• Etisalat
  • Du

Storbritannia

• EE
  • O2

Hvis du ikke ser Bruk dette mobilnummeret, eller du vil bruke et annet nummer

Hvis du bruker en annen telefon, en iPad eller en iPod touch, vil du kanskje bruke et annet nummer når du konfigurerer mobilbetaling.

Når du endrer betalingsmåte, trykker du på «Bruk et annet telefonnummer» og skriver inn mobilnummeret til telefonen som er koblet til kontoen du vil betale med.

En SMS med en engangskode sendes til mobilnummeret du har oppgitt. Finn meldingen på mobiltelefonen, og skriv inn koden på enheten du bruker til å konfigurere betalingsmåten. Deretter trykker du på Bekreft for å bekrefte koden. Hvis du ikke mottar koden umiddelbart, trykker du på «Send koden på nytt» for å prøve igjen.

Hvis du fremdeles ikke ser et alternativ for å bruke et mobilnummer, kan det være at operatøren din ikke støtter mobilbetaling.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.