Slik laster du ned Flytt til iOS-appen når du ikke kan bruke Google Play

Hvis du ikke har tilgang til Google Play Store, kan du laste ned Flytt til iOS-appen direkte.

Følg denne fremgangsmåten på Android-enheten din:1

1. Last ned Flytt til iOS-installasjonsprogrammet:
  2. Bruk filutforskeren på enheten2 for å finne installasjonsprogrammet for Flytt til iOS, som har et filnavn som slutter på .apk. På mange enheter finner du denne .apk-filen i en nedlastingsmappe.
  3. Trykk på filen for å installere den.
  4. Hvis et varsel sier at du må endre sikkerhetsinnstillingene for å kunne installere fra ukjente kilder, følger du fremgangsmåten på skjermen. Etter at du har endret innstillingene, må du kanskje trykke på en tilbake-knapp for å gå tilbake til filutforskeren. Da vil du kunne installere .apk-filen.

Nå kan du bruke Flytt til iOS-appen.

1. I Fastlands-Kina kan du også laste ned Flytt til iOS-appen fra Tencent App Store.
2. Hvis du ikke har en filutforsker, kan du søke etter en i en butikk for Android-apper.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.