Hvis Apple Watch ikke er koblet til eller koblet sammen med iPhone

Hvis du ser et rødt iPhone-symbol på Apple Watch, eller hvis du prøver å koble sammen, men du finner ikke i-symbolet, kan du prøve å koble sammen enhetene igjen.

Sjekk tilkoblingen til Apple Watch

Hvis du ikke mottar varslinger, meldinger eller anrop på Apple Watch, er det ikke sikkert at Apple Watch og iPhone er koblet sammen. Når enheten dine kobles fra hverandre, vises et rødt iPhone-symbol med en diagonal linje eller  på urskiven. Du kan også sjekke tilkoblingen din i Kontrollsenter. Når Apple Watch kobles til igjen, vises Tilkoblet til iPhone-symbolet.

Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du prøve framgangsmåten nedenfor. Etter hvert trinn undersøker du om appen kan koble til.

Prøv å koble Apple Watch og iPhone sammen igjen

1. Hold Apple Watch og den tilkoblede iPhone tett sammen for å sørge for at de er innenfor rekkevidde.
  2. Sørg for at flymodus er slått av på iPhone, og at Wi-Fi og Bluetooth er slått på. Dra opp for å åpne Kontrollsenter, slik at du kan sjekke.
  3. Hvis du ser Fly på urskiven, er flymodus på. Dra opp for å åpne Kontrollsenter, og slå deretter av flymodus.
  4. Omstart Apple Watch og iPhone.

Koble enhetene fra hverandre, og koble dem sammen igjen

Hvis Apple Watch fortsatt ikke kan kobles til, fjerner du sammenkoblingen av enhetene, og sammenkobler dem på nytt:

1. Trykk på Innstillinger > Generelt > Tilbakestill > Slett alt innhold og alle innstillinger på Apple Watch.
  2. På iPhone åpner du Apple Watch-appen, trykker på Min Apple Watch-fanen og deretter på klokken øverst på skjermen. Trykk på informasjon-symbolet ved siden av klokken du vil koble fra. Deretter trykker du på Koble fra Apple Watch. Trykk på nytt for å bekrefte.
  3. Koble sammen Apple Watch og iPhone på nytt

Kontakt oss

Hvis du fremdeles trenger hjelp, kontakter du Apple-kundestøtte.