Hvis du i vanvare har slettet kalendere, påminnelser, bokmerker eller kontakter fra iCloud

Du kan gå til iCloud.com og gjenopprette manglende kalendere, påminnelser, bokmerker og kontakter fra en eldre versjon.

Når du gjenoppretter fra en eldre versjon, vil versjonen du velger, erstatte eksisterende kalendere, påminnelser, bokmerker eller kontakter på alle enhetene dine. Før du gjenoppretter en eldre versjon, arkiverer iCloud gjeldende kalendere, påminnelser, bokmerker og kontakter, slik at du kan reversere gjenopprettingen om du måtte ønske det. Bare gjenta framgangsmåten for å gjenopprette og velg den nyeste datoen for å gjenopprette fra den.

Hvis du nylig har gjort endringer, kan du miste noe data.
Hvis du ønsker det, kan du lage en sikkerhetskopi før du gjenoppretter.

Gjenopprette kontakter eller bokmerker fra en eldre versjon

1. Logg deg på iCloud.com.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Rull ned og klikk på Gjenopprett kontakter eller Gjenopprett bokmerker under Avansert.
  4. Klikk på Gjenopprett ved siden av en dato før du slettet innholdet.
  5. Klikk på Gjenopprett igjen for å bekrefte. Når gjenopprettingen er fullført, vil du få et varsel på iCloud.com og en e-postmelding til adressen som er knyttet til Apple-ID-en din.

Gjenopprette kalendere og påminnelser fra en eldre versjon

Det kan skje flere ting når du gjenoppretter en eldre versjon av kalendere og påminnelser:

• Delingsinnstillingene dine kan bli slettet. Du kan dele kalendere og påminnelser på nytt, eller du kan be eieren om å dele dem på nytt.
  • iCloud kansellerer og gjenoppretter alle kommende hendelser som er planlagt, og sender invitasjoner til deg på nytt.

Slik gjenoppretter du manglende kalendere og påminnelser:

1. Logg deg på iCloud.com.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Rull ned og klikk på Gjenopprett kalendere og påminnelser under Avansert.
  4. Klikk på Gjenopprett ved siden av en dato før du slettet kalenderne og påminnelsene.
  5. Klikk på Gjenopprett igjen for å bekrefte. Når gjenopprettingen er fullført, vil du få et varsel på iCloud.com og en e-postmelding til adressen som er knyttet til Apple-ID-en din.

Reversere en gjenoppretting

Slik endrer du tilbake til kalenderne, påminnelsene, bokmerkene eller kontaktene du hadde før gjenopprettingen:

1. Logg deg på iCloud.com.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Rull ned og klikk på Gjenopprett kalendere og påminnelser, Gjenopprett bokmerker eller Gjenopprett kontakter under Avansert.
  4. Klikk på Gjenopprett ved siden av datoen du gjenopprettet.
  5. Klikk på Gjenopprett igjen for å bekrefte. Når gjenopprettingen er fullført, vil du få et varsel på iCloud.com og en e-postmelding til adressen som er knyttet til Apple-ID-en din.