Hvis du har slettet kontakter, kalendere eller bokmerker fra iCloud ved et uhell

Du kan gå til iCloud.com for å gjenopprette de manglende kontaktene eller kalenderne dine fra en tidligere versjon eller gjenopprette de manglende bokmerkene dine.

Hvis du nylig har gjort endringer, kan du miste noe data. Hvis du ønsker det, kan du lage en sikkerhetskopi

Gjenopprett kontakter fra en tidligere versjon

Når du gjenoppretter kontakter fra en tidligere versjon, blir de eksisterende kontaktene på alle enhetene dine erstattet av versjonen du velger. Før du gjenoppretter kontakter, lagrer iCloud de nåværende kontaktene dine, slik at du kan angre gjenopprettingen om du vil.

1. Logg på iCloud.com.

2. Rull ned til bunnen av vinduet, og velg Datagjenoppretting.

3. Velg Gjenopprett kontakter.

4. Velg Gjenopprett ved siden av datoen før du slettet innholdet.

5. Velg Gjenopprett en gang til for å bekrefte. Når gjenopprettingen er fullført, får du et varsel på iCloud.com og en e-post på adressen som er knyttet til Apple‑ID-en din.

Gjenopprett kalendere fra en eldre versjon

Når du gjenoppretter kalendere fra en tidligere versjon, blir de eksisterende kalenderne på alle enhetene dine erstattet av versjonen du velger. Før du gjenoppretter kalendere, lagrer iCloud de nåværende kalenderne dine, slik at du kan angre gjenopprettingen om du vil. Når du gjenoppretter en eldre versjon av kalenderne dine, skjer det et par ting.

• Delingsinnstillingene dine blir slettet. Du kan dele kalenderne på nytt, eller du kan be eieren om å dele dem på nytt.

• Hvis du gjenoppretter til en tidligere versjon som inneholder hendelser du nylig har avlyst, blir det ikke sendt nye varsler om at hendelsene er avlyst.

• Hvis du gjenoppretter til en tidligere versjon som inneholder hendelser du nylig har opprettet, kan de inviterte personene fremdeles se disse hendelsene, og det blir ikke sendt nye invitasjoner.

Slik gjenoppretter du manglende kalendere:

1. Logg deg på iCloud.com.

2. Rull ned til bunnen av vinduet, og velg Datagjenoppretting.

3. Velg Gjenopprett kalendere.

4. Velg Gjenopprett ved siden av datoen før du slettet innholdet.

5. Velg Gjenopprett en gang til for å bekrefte. Når gjenopprettingen er fullført, får du et varsel på iCloud.com og en e-post på adressen som er knyttet til Apple‑ID-en din.

Gjenopprett bokmerkene dine

Når du gjenoppretter bokmerker, kan du velge individuelle bokmerker du vil gjenopprette.

1. Logg på iCloud.com.

2. Rull ned til bunnen av vinduet, og velg Datagjenoppretting.

3. Velg Gjenopprett bokmerker.

4. Merk av i ruten ved siden av bokmerket du vil gjenopprette.

5. Velg Gjenopprett.

Angre en gjenoppretting

Slik endrer du tilbake til kalenderne, påminnelsene, bokmerkene eller kontaktene du hadde før gjenopprettingen:

1. Logg deg på iCloud.com.

2. Rull ned til bunnen av vinduet, og velg Datagjenoppretting.

3. Velg Gjenopprett kalendere, Gjenopprett bokmerker eller Gjenopprett kontakter.

4. Velg Gjenopprett ved siden av datoen du gjenopprettet.

5. Velg Gjenopprett en gang til for å bekrefte. Når gjenopprettingen er fullført, får du et varsel på iCloud.com og en e-post på adressen som er knyttet til Apple‑ID-en din.