Hvis du har slettet kalendere, bokmerker eller kontakter fra iCloud ved et uhell

Du kan gå til iCloud.com for å gjenopprette manglende kalendere, bokmerker eller kontakter fra en eldre versjon.

Når du gjenoppretter fra en eldre versjon, vil versjonen du velger, erstatte eksisterende kalendere, bokmerker eller kontakter på alle enhetene dine. Før du gjenoppretter en eldre versjon, lagrer iCloud de nåværende kalenderne, bokmerkene og kontaktene dine, slik at du kan angre gjenopprettingen om du vil det. Bare gjenta framgangsmåten for å gjenopprette og velg den nyeste datoen for å gjenopprette fra den.

Hvis du nylig har gjort endringer, kan du miste noe data.
Hvis du ønsker det, kan du lage en sikkerhetskopi før du gjenoppretter.

Gjenopprette kontakter eller bokmerker fra en eldre versjon

1. Logg på iCloud.com.
  2. Rull ned til bunnen av vinduet, og velg Datagjenoppretting.
  3. Velg Gjenopprett kontakter eller Gjenopprett bokmerker.
  4. Velg Gjenopprett ved siden av datoen før du slettet innholdet.
  5. Velg Gjenopprett en gang til for å bekrefte. Når gjenopprettingen er fullført, får du et varsel på iCloud.com og en e-post på adressen som er knyttet til Apple-ID-en din.

Gjenopprett kalendere fra en eldre versjon

Når du gjenoppretter en eldre versjon av kalenderne dine, skjer det et par ting.

• Delingsinnstillingene dine blir slettet. Du kan dele kalenderne på nytt, eller du kan be eieren om å dele dem på nytt.
  • iCloud kansellerer og gjenoppretter alle kommende hendelser som er planlagt, og sender invitasjonene på nytt.

Slik gjenoppretter du manglende kalendere:

1. Logg på iCloud.com.
  2. Rull ned til bunnen av vinduet, og velg Datagjenoppretting.
  3. Velg Gjenopprett kalendere.
  4. Velg Gjenopprett ved siden av datoen før du slettet innholdet.
  5. Velg Gjenopprett en gang til for å bekrefte. Når gjenopprettingen er fullført, får du et varsel på iCloud.com og en e-post på adressen som er knyttet til Apple-ID-en din.

Angre en gjenoppretting

Slik endrer du tilbake til kalenderne, påminnelsene, bokmerkene eller kontaktene du hadde før gjenopprettingen:

1. Logg på iCloud.com.
  2. Rull ned til bunnen av vinduet, og velg Datagjenoppretting.
  3. Velg Gjenopprett kalendere, Gjenopprett bokmerker eller Gjenopprett kontakter.
  4. Velg Gjenopprett ved siden av datoen du gjenopprettet.
  5. Velg Gjenopprett en gang til for å bekrefte. Når gjenopprettingen er fullført, får du et varsel på iCloud.com og en e-post på adressen som er knyttet til Apple-ID-en din.