Om OS X Yosemite v10.10.5-oppdateringen

OS X Yosemite v10.10.5-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Yosemite.

OS X Yosemite 10.10.5-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Mac-maskinen, og anbefales for alle brukere. Denne oppdateringen:

• Forbedrer kompatibiliteten med visse e-posttjenere når Mail brukes
  • Løser et problem i Bilder som hindret import av videoer fra GoPro-kameraer
  • Løser et problem i QuickTime Player som hindret avspilling av Windows-mediefiler

Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Slik oppdaterer du Mac-maskinen

1. Du bør sikkerhetskopiere Mac-maskinen før installering. Du kan sikkerhetskopiere med for eksempel Time Machine.
  2. Bruk Mac App Store til å installere denne oppdateringen og andre tilgjengelige oppdateringer. Noen oppdateringer blir tilgjengelige først etter at du har installert en annen oppdatering.
    • Ikke avbryt installeringsprosessen etter at den har startet.
    • Du kan få uventede resultater hvis det er installert tredjeparts OS X-endringer eller hvis du på annen måte har endret OS X.
    • Du kan også få denne oppdateringen fra nettstedet Apple Support Nedlastinger. Frittstående oppdateringer kan være nyttige hvis du ønsker å installere den samme oppdateringen på nytt eller på en annen datamaskin.