Tips om bruk av søk i Apple-kundestøtte

Trenger du hjelp til å finne svar på kundestøttespørsmål? Bruk disse tipsene for å spare tid og få bedre søkeresultater.

Søke med nøkkelord

Det finnes mange måter å søke på for å hjelpe deg med å få resultatene du leter etter. Du kan:

• Skriv inn søkeord med store eller små bokstaver. Søkelinjen skiller ikke mellom store og små bokstaver.
  • Bruk anførselstegn rundt bestemte uttrykk. Hvis du for eksempel søker etter «hvordan oppgradere» med anførselstegn, vil du bare få resultater som inneholder nøyaktig det samme uttrykket, «hvordan oppgradere».

• Søk med AND, OR og NOT. Når du for eksempel søker etter iPod AND batterier, vil du få resultater som inneholder både ordet «iPod» og ordet «batterier».

Filtrere søk

Du kan finjustere resultatet enda mer når du filtrerer søket etter dokumenttype eller inkluderer Apples arkiverte innhold.

Søk etter dokumenttype

1. Skriv inn nøkkelordene.
  2. Trykk eller klikk på  Filtrer.
  3. Velg en dokumenttype.

Søke etter arkivert innhold

1. Skriv inn nøkkelordene.
  2. Trykk eller klikk på  Filtrer.
  3. Rull ned og trykk eller klikk på «Ta med innhold som ikke lenger blir oppdatert.»