Slik bruker du Reparer bibliotek-verktøyet for Bilder på Mac

Hvis Bilder-biblioteket ditt ikke åpnes, eller hvis Bilder-programmet oppfører seg uventet på Macen, kan Reparer bibliotek-verktøyet for Bilder hjelpe.

For å komme til Reparer bibliotek-verktøyet for Bilder på Macen følger du denne fremgangsmåten:

1. Hvis Bilder er åpent, lukker du programmet. Mens du deretter klikker for å åpne Bilder, holder du nede Kommando- og Tilvalg-tastene samtidig.
  2. I vinduet som åpnes, klikker du på Reparer for å starte reparasjonsprosessen. Du kan bli bedt om å oppgi passordet til brukerkontoen.

Reparer bibliotek-verktøyet analyserer bibliotekets database og reparerer de uregelmessighetene det gjenkjenner. Reparasjonen kan ta litt tid, avhengig av størrelsen på biblioteket. Når prosessen er fullført, åpner Bilder biblioteket.

Hvis du reparerer et bibliotek som brukes med iCloud-bilder, sjekker iCloud biblioteket etter at reparasjonsprosessen er fullført for å sikre at alt er synkronisert riktig.

Hvis disse trinnene fortsatt ikke fungerer, eller du ikke kan åpne reparasjonsverktøyet, kontakter du Apple-kundestøtte.