Hvis du får en feilmelding når du spiller av video i Bilder

Hvis du får en feilmelding når du prøver å spille av en video i Bilder-biblioteket, kan framgangsmåten i denne artikkelen hjelpe deg med å løse problemet.

Prøv denne framgangsmåten for å eksportere videoen fra Bilder, åpne den i QuickTime og importere en ny kopi til Bilder:

1. Hold Tilvalg-tasten nede og dra videoen fra Bilder til skrivebordet, eller velg Arkiv > Eksporter > Eksporter uendret original.
  2. Finn fram til videoen du nettopp eksporterte, på skrivebordet og dobbeltklikk for å åpne den i QuickTime Player.
  3. Velg Arkiv > Eksporter, velg en videokvalitetsinnstilling og eksporter en ny kopi av videoen til skrivebordet.

Når du har eksportert videoen fra QuickTime, kan du hente den tilbake i Bilder-biblioteket ved å velge Arkiv > Importer og markere den nye kopien av videoen på skrivebordet. Du kan også dra videoen fra skrivebordet til Bilder-vinduet.