Kommentere PDF-oppgaver i iTunes U

iTunes U 3.0 og nyere har innebygd støtte for å skrive merknader i PDF-kursmateriell, men noen eldre enheter kan kreve at elever eller studenter gjør merknadene sine i en egen app.

I iTunes U 3.0 og nyere kan elever eller studenter skrive merknader i oppgaver med PDF-format og levere den kommenterte PDF-filen som lekser.

Hvis en elev eller student bruker iPad (4. generasjon eller nyere) eller iPad mini 2 eller nyere, kan PDF-filen både kommenteres og leveres innenfor iTunes U. På eldre enheter må imidlertid eleven eller studenten sende PDF-filen fra iTunes U til en PDF-redigerer. Eleven eller studenten kan skrive merknadene i PDF-filen i en egen app og deretter returnere filen til iTunes U på enheten og levere den.

Les mer om iTunes U på nettsiden Kundestøtte for iTunes U.