Hvis Safari sier at det ikke kan etablere en sikker tilkobling, eller hvis nettstedet bruker svak kryptering

For å beskytte sikkerheten og personvernet må nettsteder bruke sterk kryptering for å sørge for en sikker nettilkobling.

Sikkerhetsforbedringer i OS X Yosemite v10.10.4 og iOS 8.4 bidrar til å beskytte mot viktige sikkerhetssårbarheter. Hvis en nettside er på en tjener som ikke oppfyller sikre kryptografiske standarder:

• Safari vil si at det ikke vil åpne det nettstedet fordi det bruker svak kryptering.
  • Eller Safari vil si at det ikke kan åpne siden fordi Safari ikke kan etablere en sikker tilkobling til tjeneren.

For å løse dette problemet må nettstedets administrator konfigurere tjeneren slik at den blir sikker.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.