Få hjelp med Apple Watch

Finn ut hva du må gjøre hvis Apple Watch ikke fungerer, ikke lader, ikke slås på eller ikke kobler til iPhone.

Lade Apple Watch

Hvis Apple Watch ikke slås på eller skjermen forblir blank, må du lade Apple Watch. Koble Apple Watch til laderen, og vent i opptil 30 minutter. Når enheten er på og lader, vises et grønt lynsymbol på urskiven.

Hvis batterinivået er lavt eller enheten ikke lader, vises et rødt lynsymbol på urskiven. Få hjelp med å lade enheten

Start Apple Watch og iPhone på nytt

Trykk på og hold sideknappen inne til du ser Slå av-skyveknappen, og dra deretter skyveknappen for å slå av Apple Watch. Vent i noen sekunder mens enheten slås av, og deretter trykker du på og holder sideknappen inne til du igjen ser Apple-logoen. Du kan bare omstarte Apple Watch når den ikke lader, så du må sørge for at du tar den av laderen.

Trykk og hold inne Dvale/våkne-knappen til du ser Slå av-skyveknappen, og dra deretter skyveknappen for å slå av iPhone. Vent i noen sekunder mens enheten slås av, og deretter trykker du på og holder Dvale/våkne-knappen inne til du igjen ser Apple-logoen.

Tving Apple Watch til å starte på nytt

Hvis Apple Watch ikke reagerer eller du ikke kan slå den av ved å følge trinnene ovenfor, kan du prøve å tvinge den til å starte på nytt. Ellers kan du hoppe over dette trinnet.

Ikke tving Apple Watch til å starte på nytt hvis du oppdaterer watchOS. Når du ser Apple-logoen og fremdriftshjulet på Apple Watch, lar du være å bruke Apple Watch til oppdateringen er fullført. Du bør bare tvinge enheten til å starte på nytt som en siste utvei hvis den ikke reagerer.

Når du skal tvinge Apple Watch til å starte på nytt, trykker du på og holder både sideknappen og Digital Crown inne i minst 10 sekunder, og slipper begge knappene når du ser Apple-logoen.

Fjern sammenkoblingen mellom Apple Watch og iPhone

På iPhone åpner du Apple Watch-appen, trykker på Min klokke-fanen og deretter på enheten din øverst på skjermen. Trykk på symbolet ved siden av klokken du vil fjerne sammenkoblingen for, og trykk deretter på Fjern Apple Watch-kobling

Slett Apple Watch

Når sammenkoblingen mellom enheten er fjernet, ser du alternativet om å velge språk på Apple Watch. Hvis du ikke ser denne skjermen på Apple Watch, går du til Innstillinger > Generelt > Nullstill. Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger.

Koble sammen enhetene igjen

Følg denne fremgangsmåten for å koble sammen Apple Watch og iPhone igjen. Ta på Apple Watch, og hold Apple Watch og iPhone i nærheten av hverandre under synkroniseringen.

Hvis du fremdeles trenger hjelp

Husk å holde Apple Watch, iPhone og apper oppdatert.

Hvis du allerede har prøvd disse trinnene, kontakter du Apple-kundestøtte