Slå på skjult teksting og undertekster på iPod nano

På iPod nano kan du bruke skjult teksting og undertekster til å lese dialogen i en video.

Hvis videoen du ser på, inkluderer skjult teksting og undertekster, kan du finne dem i Lyd og undertekster-menyen:

1. Trykk på skjermen for å vise avspillingskontrollene mens du ser på en video i Videoer-appen.
  2. Trykk på snakkeboblen  for å åpne Lyd og undertekster-menyen.
  3. Marker valget du vil bruke for undertekster.

Angi valg for skjult teksting og undertekster

Hvis du vil at videoer skal bruke skjult teksting eller undertekster for døve og personer med nedsatt hørsel som standard:

1. Trykk på Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet> Undertekster og skjult teksting.
  2. Slå på Skjult teksting.

Les mer

Det er ikke alle videoer som inkluderer spor for skjult teksting eller undertekster. Se dokumentasjonen til videoen du bruker for å finne ut om den inkluderer disse funksjonene.

Enkelte nettsteder og apper fra tredjepart har tilpassede tekstingkontroller for videoer. Hvis du ikke ser kontroller for teksting når du viser en video fra et nettsted, ser du i dokumentasjonen eller kontakter eieren av nettstedet eller apputvikleren for å få mer informasjon.

Du kan også slå på skjult teksting og undertekster på andre enheter ved å følge trinnene nedenfor:

Les mer om hvordan du finner innhold med skjult teksting eller undertekster i iTunes Store.