Hvis det mangler bilder i Ansikter eller Prosjekter etter at du har slått av iCloud-biblioteket

Du kan oppdage at det mangler bilder i Ansikter-albumet eller i Prosjekter hvis du bruker Optimaliser Mac-lagring-valget og deretter slår av iCloud-biblioteket.

Når du bruker Optimaliser Mac-lagring-valget i Bilder, blir bilder med full oppløsning lagret i iCloud mens plassbesparende, optimaliserte kopier beholdes på Mac-maskinen. Hvis du slår av iCloud-bildebiblioteket, vil du få valget mellom to alternativer:

• Laste ned en kopi av iCloud-bildebiblioteket til Mac-maskinen
  • Fjerne bildene med lav oppløsning fra Mac-maskinen

Hvis du velger det andre alternativet og den eneste kopien av et bilde i Ansikter-albumet eller i et prosjekt er et bilde med lav oppløsning, kan bildet mangle i Ansikter eller Prosjekter.

Før du slår av iCloud-bildebiblioteket

Du kan unngå dette problemet ved å laste ned alle originalbildene og -videoene til Mac-maskinen før du slår iCloud-bildebiblioteket av. Følg denne framgangsmåten:

1. Åpne Bilder.
  2. Velg Bilder > Valg fra Bilder-menylinjen.
  3. Velg iCloud-fanen i Valg-vinduet.
  4. Velg Last ned originaler til denne maskinen.

Merk: Nedlasting av alle originalbildene og -videoene til Mac-maskinen kan kreve betydelig diskplass. Påse at disken som Bilder-biblioteket er lagret på, har nok av plass til hele samlingen av originaler.

Hvis du ikke ønsker å laste ned alle originalene, kan du også laste ned bilder enkeltvis fra iCloud-bildebiblioteket med denne framgangsmåten:

1. Gå til Bilder-fanen eller Alle bilder-albumet og finn bildet du ønsker å beholde i Ansikter-albumet eller et prosjekt.
  2. Dobbeltklikk på bildets miniatyr for å få bildet i full visning (1 opp).

Da lastes en versjon av bildet med full oppløsning ned til Mac-maskinen, slik at den blir tilgjengelig i medienavigeringen, Ansikter-albumet og Prosjekter. Gjenta framgangsmåten for hvert bilde du fortsatt vil ha tilgjengelig, og slå deretter av iCloud-bildebiblioteket.

Når du har slått av iCloud-bildebiblioteket

Hvis du allerede har slått av iCloud-bildebiblioteket, kan du importere en kopi med full oppløsning av de manglende bildene til Bilder og legge dem til manuelt i Ansikter (ved å merke ansiktsnavnene) eller Prosjekter.