Tilpass Apple Music

Musikken du hører på, og sangene du liker og misliker, hjelper oss med å gi deg bedre forslag og lister som er bedre tilpasset deg.

I For deg-delen av Apple Music finner du tilpassede anbefalinger og lister fra ekspertene våre som kjenner og elsker musikk. Anbefalingene og sangene i listene påvirkes av:

• Musikken du hører på fra Apple Music-katalogen.
  • Hva du liker eller misliker.
  • Sjanger- og artistvalg du gjorde da du først registrerte deg for Apple Music.

En iPhone X som viser Flere valg-menyen for sangen «Magic City» fra Gorillaz i Musikk-appen.

Fortell oss hva du liker eller misliker

Når du hører på Apple Music, kan du like og mislike musikk for å forbedre anbefalingene:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Når du hører på en sang, kan du trykke på spilleren nederst på skjermen for å åpne skjermbildet Spilles nå. Trykk på Flere valg-symbolet, og velg  liker eller  misliker.
  • På Mac eller PC: Hold pekeren over sangnavnet øverst i iTunes, klikk så på Flere valg-symboletog velg liker eller misliker.
  • På Android-enheten: Når du hører på en sang, kan du trykke på spilleren nederst på skjermen for å åpne skjermbildet Spilles nå. Trykk på Flere valg-symbolet, og velg  liker eller  misliker.

Du kan endre valg hvis du ombestemmer deg. På iOS-enheten eller Android-enheten trykker du på  liker eller  misliker igjen for å fjerne det. På Mac eller PC velger du Likt eller Mislikt for å fjerne det.

Du kan også si «Hei Siri» og fortelle Siri om du liker eller misliker en sang.

Hør på lister

I For deg kan du se opptil fire forskjellige lister som oppdateres ukentlig: Chill Mix, Favorites Mix, Friends Mix og New Music Mix. Du ser ingen lister før du har brukt Apple Music en stund, slik at vi kan forstå hva du liker. For å få tilgang til Friends Mix må du konfigurere deling og ha Apple Music Friends.

Hvis du legger til og laster ned noen av listene til biblioteket ditt, lastes de oppdaterte sangene automatisk ned til enheten din hver uke.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.