Avgrense anbefalingene i Apple Music

Musikken du hører på og valgene du gjør, hjelper musikkekspertene våre å gi deg bedre anbefalinger i For deg.

For deg-delen av Apple Music, som er tilgjengelig i Musikk-appen på iPhone, iPad eller iPod touch, i iTunes på Mac eller PC og i Apple Music-appen på Android-telefoner, er hvor du finner anbefalinger fra ekspertene våre som kjenner og elsker musikk. Anbefalingene våre påvirkes av:

• Musikken du hører på fra Apple Music-katalogen.
  • Hva du forteller oss at du liker eller misliker.
  • Sjanger- og artistvalg du gjorde da du først registrerte deg for Apple Music.

Fortell oss hva du liker eller misliker

Når du hører på sanger og album, kan du fortelle oss om du liker eller misliker noe. Vi bruker denne informasjonen til å gi deg bedre forslag.

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Når du hører på en sang, kan du trykke på spilleren nederst på skjermen for å åpne skjermbildet Spilles nå. Trykk på , og velg Liker-symbolet liker eller Misliker-symbolet misliker.
  • På Mac eller PC: Hold pekeren over sangnavnet øverst i iTunes, klikk så på iTunes' Flere valg-symbolog velg liker eller misliker.
  • På Android-telefonen: Når du hører på en sang, kan du trykke på spilleren nederst på skjermen for å åpne skjermbildet Spilles nå. Trykk på , og velg Liker-symbolet liker eller Misliker-symbolet misliker.

Du kan endre valg hvis du ombestemmer deg. På iOS-enheten eller Android-telefonen trykker du på Liker-symbolet liker eller Misliker-symbolet misliker igjen for å fjerne det. På Mac eller PC velger du Likt eller Mislikt for å fjerne det.

Oppdater valgene dine

Når du registrerer deg for Apple Music for første gang på iOS-enheten, datamaskinen eller Android-telefonen din, ber vi deg velge sjangre og artister du liker. Du kan endre disse opprinnelige valgene når som helst.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Musikk-appen, og trykk på For deg.
  2. Trykk på Apple Music profil-symbolet eller bildet ditt øverst til høyre.
  3. Bla til bunnen av siden og trykk på Vis konto, og deretter trykker du på Velg artister.
  4. Hvis du vil nullstille valgene fullstendig, trykker du på Nullstill. Hvis du vil endre eller legge noe til valgene du gjorde tidligere, følger du instruksjonene for å like, elske og fjerne sjangere og artister basert på hva du synes om dem. Du kan også søke etter spesifikke artister og sjangre.
  5. Trykk på Ferdig når du er ferdig med å gjøre endringer.

På Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du deg på med Apple-ID-en din.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Velg artister for deg.
  4. Hvis du vil nullstille valgene fullstendig, klikker du på Nullstill. Hvis du vil endre eller legge noe til valgene du gjorde tidligere, følger du instruksjonene for å like, elske og fjerne sjangere og artister basert på hva du synes om dem. Du kan også søke etter spesifikke artister og sjangre.
  5. Klikk på Ferdig når du er ferdig med å gjøre endringer.

På en Android-telefon

1. Åpne Apple Music-appen, og trykk på menysymbolet  øverst til venstre.
  2. Trykk på bildet eller Apple-ID-en din øverst i menyen. Du kan bli bedt om å oppgi passordet ditt.
  3. Bla til bunnen av siden og trykk på Vis konto, og deretter trykker du på Velg artister.
  4. Hvis du vil nullstille valgene fullstendig, trykker du på Nullstill. Hvis du vil endre eller legge noe til valgene du gjorde tidligere, følger du instruksjonene for å like, elske og fjerne sjangere og artister basert på hva du synes om dem. Du kan også søke etter spesifikke artister og sjangre.
  5. Trykk på Ferdig når du er ferdig med å gjøre endringer.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.