Legg til og last ned musikk, programmer og filmer fra Apple Music-katalogen

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du legge til sanger, album, spillelister, programmer og filmer i biblioteket ditt fra hvor som helst i Apple Music. Du kan også laste ned innholdet ditt, slik at du kan lytte til det eller se på det når du ikke er koblet til Internett.

Før du legger til eller laster ned innhold må du sørge for å slå på iCloud-musikkbibliotek på alle enhetene dine.

Når du legger til innhold i biblioteket, blir det lagt til på de andre enhetene dine – så lenge du er logget på alle enhetene med samme Apple-ID

Du kan også laste ned innholdet ditt til iOS-enheten eller datamaskinen din slik at du kan lytte til eller se på det når du ikke er koblet til Internett. Du må laste ned innholdet på hver enkelt enhet du vil bruke til lytting uten nettilgang.

Det koster ingenting å legge til eller laste ned innhold. Finn ut mer om Apple Music og hvordan du blir medlem. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music eller vil kjøpe en enkeltsang eller et enkeltalbum, kan du kjøpe det fra iTunes Store-appen eller i iTunes på en Mac eller PC.

Apple Music-funksjoner kan variere etter land eller region.

Slik legger du til sanger eller album i biblioteket

Gå til For deg i Musikk-appen på iPhone, iPad eller iPod touch, i iTunes på Mac eller PC eller i Apple Music-appen på Android-telefonen, og Bla gjennom eller Søk for å se sanger og album som er tilgjengelig med Apple Music. Når du finner sanger eller album du vil legge til i biblioteket, følger du disse trinnene:

• På iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefon: Trykk på iOS' rosa pluss-symbol for å legge til én sang, eller trykk på  for å legge til et helt album.
  • På Mac eller PC: Trykk på iTunes' blått pluss-symbol for å legge til én sang, eller trykk på  for å legge til et helt album.
  • På Apple Watch Series 3: Trykk på  mens du lytter til Radio for å legge til sangen som spilles av.

Du finner deretter sangene og albumene under Bibliotek.

Se etter en stjerne i Apple Music

Når du ser på et album i Apple Music, ser du kanskje en grå stjerne  til høyre for sangens tittel. Stjernen indikerer at sangen er en av de mest populære Apple Music-sangene. Se etter stjernen for å finne hit-låter.

Slik legger du til spillelister i biblioteket

Gå til For deg i Musikk-appen på iPhone, iPad eller iPod touch, i iTunes på Mac eller PC eller i Apple Music-appen på Android-telefonen, og Bla gjennom eller Søk for å se spillelister som er tilgjengelig med Apple Music. Når du finner spillelister du vil legge til i biblioteket, følger du disse trinnene:

• På iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefon: Trykk på  .
  • På Mac eller PC: Klikk på .

På iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefoner kan du deretter finne spillelistene i Bibliotek > Spillelister. På Mac eller PC finner du spillelistene i sidepanelet av biblioteket, under Apple Music-spillelister.

Hvis du vil legge til enkeltsanger fra en spilleliste i biblioteket ditt, åpner du spillelisten og trykker på, eller du kan klikke på iTunes' blått pluss-symbol ved siden av sangene du vil legge til.

Slik legger du til programmer og filmer i biblioteket ditt

Gå til For deg i Musikk-appen på iPhone, iPad eller iPod touch, i iTunes på Mac eller PC eller i Apple Music-appen på Android-telefonen, og Bla gjennom eller Søk for å se programmer og filmer som er tilgjengelig med Apple Music. Når du finner programmer eller filmer du vil legge til i biblioteket, følger du disse trinnene:

• På iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefon trykker du på  .
  • På Mac eller PC klikker du på .

Deretter kan du finne programmene og filmene på iOS-enheten eller Android-telefonen din. På Mac eller PC kan du finne programmer og filmer til venstre i sidepanelet i Bibliotek-vinduet.

Slik laster du ned innhold for lytting uten nettilgang

Før du kan laste ned innhold for lytting uten nettilgang må du legge det til i biblioteket ditt. Deretter går du til Musikk-appen på iPhone, iPad eller iPod touch, til iTunes på Mac eller PC eller til Apple Music-appen på Android-telefonen, finner artikkelen du vil laste ned, og følger denne fremgangsmåten:

• På iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefon: Trykk på Last ned  .
  • På Mac eller PC: Klikk på Last ned  .

Du ser  når nedlastingen er ferdig.

Hvis du har slått på Automatiske nedlastinger, lastes innhold automatisk ned til enheten eller datamaskinen din når du legger det til i biblioteket. Du ser ikke  eller  .

Bruk Watch-appen på iPhone for å legge til musikk til Apple Watch.

Du kan laste ned innhold på opptil 10 enheter. Dette innholdet er bare tilgjengelig så lenge Apple Music-abonnementet er aktivt.

Hvis du vil laste ned innhold automatisk

Første gang du laster ned innhold på enheten din, ser du kanskje en melding som spør om du vil laste det ned automatisk.

• Trykk på Last ned automatisk for å laste ned alt innholdet til enheten din automatisk. Neste gang du legger til et objekt i biblioteket, lastes det også automatisk ned på enheten din.
  • Trykk på Ikke nå for å laste ned objektet senere.

Hvis du vil slå på automatisk nedlasting for alt innhold du legger til i biblioteket ditt i fremtiden, går du til Innstillinger > Musikk, ruller ned til Nedlastinger-delen og trykker på Automatiske nedlastinger.

Les mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.