Legg til og last ned musikk fra Apple Music eller iTunes Store

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du legge til musikk fra Apple Music-katalogen i biblioteket ditt. Deretter kan du laste ned musikk du legger til, slik at du kan lytte til den uten nett.

Dette trenger du

Abonner på Apple Music, og slå på Synkroniser bibliotek for enhetene dine. Deretter kan du legge til og laste ned musikk fra Apple Music-katalogen til biblioteket ditt. Og du får tilgang til musikkbiblioteket på alle enheter som er pålogget med samme Apple-ID som du bruker sammen med Apple Music.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, men du vil laste ned innhold på enheten din, kan du kjøpe musikk fra iTunes Store på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC.

Apple Music-funksjoner kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Legg til musikk

Følg fremgangsmåten nedenfor for enheten du har.

På iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-enhet

1. På iPhone, iPad eller iPod touch åpner du Musikk-appen. Åpne Apple Music-appen på Android-enheten.
  2. Finn musikken du vil legge til i biblioteket.
  3. For å legge til en sang trykker du på plussymbolet. For å legge til et album eller en spilleliste i sin helhet, trykker du på +LEGG TIL.

Du kan finne sanger, album og spillelister du har lagt til i Bibliotek.

På Mac

1. Åpne Musikk-appen.
  2. Finn musikken du vil legge til i biblioteket.
  3. For å legge til en sang klikker du på plussymbolet.  For å legge til et album eller en spilleliste i sin helhet, trykker du på +Legg til.

Når du har lagt til musikk, finner du sanger og album i Bibliotek og spillelister i sidepanelet.

På PC

1. Åpne iTunes for Windows.
  2. Finn musikken du vil legge til i biblioteket.
  3. For å legge til en sang klikker du på plussymbolet. For å legge til et album eller en spilleliste i sin helhet, trykker du på +LEGG TIL.

Når du har lagt til musikk, finner du sanger og album i Bibliotek og spillelister i sidepanelet i Bibliotek, under Apple Music-spillelister.

Kjøp musikk fra iTunes Store

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, eller du vil kjøpe en sang, kan du kjøpe musikk fra iTunes Store. Følg fremgangsmåten nedenfor for enheten du har.

• På iPhone, iPad eller iPod touch åpner du iTunes Store-appen, trykker på Musikk, finner musikk og trykker på prisen for å kjøpe den.
  • På Mac åpner du Musikk-appen, klikker på iTunes Store i sidepanelet, finner musikk og klikker på Kjøp-prisen.
  • På PC åpner du iTunes for Windows, velger Musikk i hurtigmenyen og klikker på Store i navigasjonslinjen. Finn musikken og klikk på Kjøp-prisen.

Når du trykker eller klikker på Kjøp, kan du bli bedt om å logge på med Apple-ID-en din for å fullføre kjøpet.

Hvis du ikke ser iTunes Store på Mac

Hvis du er logget på Musikk-appen på Mac med Apple-ID-en du bruker sammen med Apple Music-abonnementet ditt, kan iTunes Store være skjult i sidepanelet.

Hvis du ikke ser iTunes Store i sidepanelet, følger du denne fremgangsmåten:

1. Åpne Musikk-appen.
  2. I menylinjen velger du Musikk > Valg.
  3. Gå til Generelt-fanen og velg iTunes Store.
  4. Klikk på OK.

Last ned musikk til enheten

Du kan laste ned musikk du har lagt til fra Apple Music-katalogen eller kjøpt fra iTunes Store, på enheten din, slik at du kan lytte til den uten nett.

Bare finn sangen, albumet eller spillelisten du vil laste ned på enheten, og trykk eller klikk . Når du laster ned et album eller en spilleliste i sin helhet på iPhone, iPad eller iPod touch, endres  til  NEDLASTET når nedlastingen er fullført.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.