Legg til og last ned musikk og videoinnhold fra Apple Music-katalogen

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du legge til innhold fra hele Apple Music-katalogen i biblioteket ditt. Du kan også laste ned innhold som du kan lytte til eller se på, når du ikke er koblet til Internett.

En iPhone X med Bla gjennom-delen i Musikk-appen.

Før du legger til eller laster ned innhold må du abonnere på Apple Music og slå på iCloud-musikkbiblioteket på alle enhetene dine.

Når du legger til innhold i biblioteket, blir det lagt til på alle enhetene dine – så lenge du er logget på alle enhetene med samme Apple-ID.

Når du har lagt til innhold, kan du laste ned det til iOS-enhetene eller datamaskinene dine, slik at du kan lytte til eller se på det når du ikke er koblet til Internett. Du må laste ned innholdet på hver enkelt enhet du vil bruke til lytting uten nettilgang.

Det koster ingenting å legge til eller laste ned innhold. Finn ut mer om Apple Music og hvordan du blir medlem. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, men vil laste ned innhold til enheten din, kan du kjøpe musikk fra iTunes Store-appen på iOS-enheten eller i iTunes på Mac eller PC.

Apple Music-funksjoner kan variere etter land eller region. Les mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Legg til innhold

For å legge til innhold må du finne ut hva du ønsker å legge til, og deretter følger du fremgangsmåten for enheten din.

Når du ser et album i Apple Music, ser du kanskje symbolet med en grå stjerne til venstre for sangens tittel. Stjernen indikerer at sangen er en av de mest populære Apple Music-sangene. Se etter stjernen for å finne hit-låter.

En iPhone X med Charlie Puths album Voicenotes i Musikk-appen.

På iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-enhet

1. Åpne Musikk-appen på iOS-enheten eller Apple Music-appen på Android-enheten, og deretter finner du det du ønsker å legge til i biblioteket.
  2. Trykk på Pluss-symbolet for å legge til en enkeltsang, eller trykk på +LEGG TIL for å legge til et helt album, en hel spilleliste eller videoinnhold.

Når du har lagt til innhold, kan du finne sanger, album og videoinnhold i biblioteket ditt, og spillelister finner du under Bibliotek > Spillelister.

På Mac eller PC

Et iTunes-vindu med Charlie Puths album Voicenotes.

1. Åpne iTunes på Mac eller PC, og deretter finner du det du ønsker å legge til i biblioteket.
  2. Klikk på Pluss-symbolet for å legge til en enkeltsang, eller trykk på +LEGG TIL for å legge til et album, en spilleliste eller videoinnhold.

Når du har lagt til innhold, finner du sanger, album og videoinnhold i biblioteket ditt, og spillelister finner du i sidepanelet til Bibliotek under Apple Music-spillelister.

På Apple Watch Series 3 eller nyere

Du kan legge til sanger fra Radio-appen.

1. Åpne Radio-appen.
  2. Når du hører en sang du vil legge til i biblioteket, trykker du på Flere valg-symbolet, og deretter trykker du på «+ Legg til i bibliotek».

Last ned innhold

Du kan laste ned innhold fra Apple Music-katalogen eller fra iCloud-musikkbiblioteket. Hvis innholdet ikke allerede finnes i biblioteket, må du legge det til før du kan laste ned det.

For å laste ned et objekt finner du det i biblioteket og ser etter Last ned-symbolet ved siden av det. Trykk eller klikk på Last ned-symbolet for å laste ned objektet til enheten. Når du laster ned et helt album eller en hel spilleliste på iOS-enheten din, endres Last ned-symbolet til  LASTET NED når nedlastingen er fullført.

Bruk Watch-appen på iPhone for å legge til musikk til Apple Watch.

Hvis du har slått på Automatiske nedlastinger, lastes innhold automatisk ned til enheten eller datamaskinen din når du legger det til i biblioteket. Du ser ikke Last ned-symbolet.

Du kan laste ned innhold på opptil 10 enheter. Dette innholdet er bare tilgjengelig så lenge Apple Music-abonnementet er aktivt.

Les mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.