Bytte Apple Watch-rem

Følg denne framgangsmåten for å fjerne remmen.

Sørg for at du bruker remmen som samsvarer med størrelsen på Apple Watch-urkassen. Du kan bruke en rem som er designet for Apple Watch (1. generasjon) og Apple Watch Series 1, 2 og 3 med Apple Watch Series 4 og nyere og Apple Watch SE, så lenge størrelsene er kompatible. Remmer for urkasser på 38 mm og 40 mm er kompatible med hverandre, og remmer for urkasser på 42 mm og 44 mm er kompatible med hverandre.

Bytte rem

1. Legg Apple Watch med forsiden ned på en ren flate, for eksempel en lofri mikrofiberklut eller en myk, polstret matte.
  2. Hvis du har Link Bracelet, trykker du på hurtigutløserknappen for å skille remmen i to deler.
  3. Hold båndutløserknappen nede og skyv remmen over for å fjerne den.
    Remutløserknappen på baksiden av Apple Watch.
  4. Hvis remmen ikke går ut, trykker du på remutløserknappen igjen og påser at du holder den nede.
    Rem som skyves for å fjerne den fra urkassen.
  5. Sørg for at du har teksten på remmen vendt mot deg, og skyv den nye remmen inn til du hører og føler et klikk.
    Ny, blå rem på Apple Watch.

Hvis du har Solo Loop eller flettet Solo Loop

Hvis du har Solo Loop eller flettet Solo Loop, drar du bare fra bunnen av remmen for å dra den over håndleddet når du tar den på og av.

Bruke Milanese Loop

Utformingen for Milanese Loop ble endret i 2018 og kan nå åpnes fullstendig ved å skyve magnetlåsen gjennom remfestet. På tidligere modeller av Milanese Loop kunne ikke låsen skyves gjennom festet.

Slik fjerner du Link Bracelet

Du må skille Link Bracelet i to deler før du fjerner remmen fra Apple Watch. Ikke bruk makt på remmen eller vri den når du fjerner den. Følg framgangsmåten nedenfor for å unngå skade på remmen eller spennen.

Lukk Butterfly-låsen

Hvis den er åpen, folder du inn Butterfly-låsen en side om gangen til du føler og hører et klikk.

Brettet Butterfly-lås på Link Bracelet.

Hold hurtigutløserknappen nede

Hurtigutløserknappene er på innsiden av armbåndet. Du trenger bare å holde én nede.

Hurtigutløserknapper på klokkeremlenker.

Trekk forsiktig lenkene fra hverandre

Hold hurtigutløserknappen nede mens du trekker. Du bør skille remmen i to deler før du fjerner remmen fra Apple Watch.

Atskilte lenker.

Fjern remmen

Hold båndutløserknappen nede og skyv remmen over for å fjerne den.

Rem som skyves for å fjerne den fra urkassen.

Finn ut mer

Tving aldri remmen inn i spalten. Hvis du ikke føler eller hører noe klikk, skyver du remmen mot venstre og deretter mot høyre. Hvis remmen er festet riktig, vil den ikke bevege seg fritt før du holder hurtigutløserknappen nede.

Hvis remmen fremdeles ikke kan låses, midtstiller du remmen og skyver den på plass. Vri deretter remmen forsiktig opp og ned. Ikke ta på deg Apple Watch hvis remmen beveger seg.

Diagram med rem som beveges opp og ned.