Last ned apper på Apple Watch

Finn fantastiske apper for Apple Watch.

Slik henter du apper

Bruk iPhonen som er sammenkoblet med klokken, eventuelt kan du bruke App Store på klokken.

Hent apper fra App Store på Apple Watch

1. Trykk på Digital Crown for å se Hjem-skjermen, og trykk deretter på App Store.
  2. Trykk på Søk for å finne apper ved hjelp av Skrible eller Diktering. Eventuelt kan du rulle ned på skjermen for å se utvalgte apper og kuraterte appsamlinger.
  3. Trykk på en app for å se beskrivelsen, vurderinger og anmeldelser, skjermbilder, utgavemerknader med mer.
  4. Trykk på prisen, eller trykk på Hent.
    Apple Watch som viser søkeresultater i App Store, inkludert en app som heter Night Sky.
  5. Dobbeltklikk på sideknappen for å laste ned og installere appen når du blir bedt om det.

Hvis programmet vises med «Hent»-knappen i stedet for en pris i App Store, er programmet gratis. Du blir ikke belastet for å laste ned programmer som er gratis. I enkelte gratisprogrammer kan du foreta kjøp eller registrere abonnementer i programmet. Med abonnementer og kjøp i apper får du blant annet tilgang til flere funksjoner og mer innhold. Finn ut mer om kjøp i app og abonnementer.

Hent apper med iPhone som er sammenkoblet med Apple Watch

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på Min klokke-fanen.
  3. Bla til appen du vil legge til. Apper som du kan installere, vises i Tilgjengelige apper-delen.
    iPhone som viser installerte og tilgjengelige apper for en sammenkoblet Apple Watch.
  4. Trykk på Installer for å legge til en app på klokken din.

Hvis du ikke finner en app

Hvis du får problemer med å laste ned programmer

For å kunne kjøpe programmer fra App Store trenger du en Apple-ID og en betalingsmåte. Selv om du bare laster ned gratisprogrammer, må du uansett kanskje registrere en betalingsmåte.

Hvis et program ikke fungerer

Hvis et program ikke fungerer som forventet, kan du kontakte programutvikleren. Du kan også rapportere problemer til Apple.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.