Bruk apper på Apple Watch

Installer og administrer apper for Apple Watch.

Apple Watch-appen

Legg til eller fjern apper på Apple Watch

Når du konfigurerer Apple Watch, får du muligheten til å installere alle appene nå eller senere. Hvis du velger Installer alle, installeres alle apper på iPhone som er kompatible med Apple Watch. Hvis du ikke har en app på iPhone, må du laste den ned fra App Store først.

Du kan legge til eller fjerne apper når som helst:

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk deretter på fanen Min Apple Watch.
  2. Bla til appen du vil legge til eller fjerne.
  3. Trykk på Installer for å legge til en app på Apple Watch.
  4. Hvis du vil fjerne en app, trykker du på den, og deretter slår du av Vis app på Apple Watch.

Generelle innstillinger på iPhone

Oppdater apper på Apple Watch

Eventuelle oppdateringer av apper på iPhone, eller eventuelle framtidige appkjøp, vil også installeres automatisk. Slik slår du denne funksjonen på eller av:

1. Åpne Apple Watch-appen og trykk på Min klokke-fanen.
  2. Trykk på Generelt, og deretter slår du Automatisk appinstallering på eller av.

Komplikasjoner-innstillinger på iPhone

Velg komplikasjoner for urskiven din

For noen tredjeparts apper kan du legge inn komplikasjoner på urskiven. Slik ser du hvilke tredjeparts komplikasjoner du kan bruke:

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på Min klokke-fanen, og trykk deretter på Komplikasjoner.

Klikk på Rediger for administrere komplikasjonene dine. Når du er ferdig, trykker du på Ferdig.

• Fjern en komplikasjon ved å trykke på Minus-symbolet. Trykk deretter på Fjern.
  • Legg til en komplikasjon ved å trykke på Pluss-symbolet.

Når du har valgt komplikasjoner, kan du legge dem til på urskiven. Les om hvordan du kan tilpasse urskiven.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.