Bruk apper på Apple Watch

Installer og administrer apper for Apple Watch.

Last ned apper på Apple Watch

Når du konfigurerer Apple Watch, får du muligheten til å installere alle appene nå eller senere. Hvis du velger Installer alle, installeres alle apper på iPhone som er kompatible med Apple Watch.

For å legge til en ny app på Apple Watch laster du ned den på iPhone først. Deretter kan du legge den til på klokken. Slik finner du apper som er kompatible med Apple Watch:

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på App Store-fanen.
  3. Se etter apper. Når du finner en du liker, kan du kjøpe den eller laste den ned. Appkjøp installeres automatisk når Automatisk appinstallering er slått på. Hvis en app ikke installeres automatisk, kan du bli nødt til å legge den til på Apple Watch manuelt.

WatchKit 1- eller watchOS 1-apper støttes ikke av watchOS 5.

Legg til eller fjern apper på Apple Watch

Slik fjerner du tredjepartsapper fra Apple Watch:

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk deretter på fanen Min Apple Watch.
  2. Bla til appen du vil legge til eller fjerne. Apper som du kan installere, vises i Tilgjengelige apper-delen. Apper som du allerede har installert, vises i Installert på Apple Watch-delen.
    Tilgjengelige apper i Apple Watch-appen.
  3. Trykk på Installer for å legge til en app på Apple Watch.
  4. Hvis du vil fjerne en app, trykker du på den, og deretter slår du av Vis app på Apple Watch.

Slik fjerner du innebygde apper.

Oppdater apper på Apple Watch

Alle appoppdateringer på iPhone, eller eventuelle fremtidige appkjøp, installeres også automatisk når Automatisk appinstallering er slått på. Slik slår du denne funksjonen på eller av:

1. Åpne Apple Watch-appen og trykk på Min klokke-fanen.
  2. Trykk på Generelt, og deretter slår du Automatisk appinstallering på eller av.
    Innstillinger-skjerm på iPhone.

Gjør mer med apper

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.