Hvis Mac-oppsettassistenten forteller deg at brukerkontoen din finnes fra før

Opprett en annen brukerkonto som du kan slette etter at oppsettet er fullført.

Når du konfigurerer en ny Mac-maskin, åpnes det en oppsettassistent som ber om konfigurasjonsdetaljer, inkludert navn og passord for OS X-brukerkontoen din. Hvis du angir disse detaljene uten å fullføre de gjenværende konfigurasjonstrinnene, oppretter oppsettassistenten OS X-brukerkontoen, men assistenten åpnes igjen neste gang du starter Mac-maskinen. Hvis du angir de samme kontodetaljene på nytt, advarer den om at kontoen finnes fra før. Slik løser du problemet:

  1. Angi et annet kontonavn i oppsettassistenten, og fullfør resten av konfigurasjonen. 
  2. Når oppsettassistenten gjør seg ferdig med å konfigurere Mac-maskinen, velger du Logg av fra Apple-menyen og logger deg på med den opprinnelige kontoen din i stedet for kontoen du nettopp opprettet.
  3. Velg Apple-meny > Systemvalg, klikk på Brukere og grupper, og slett den andre kontoen.
Publiseringsdato: