Enhetsregistreringsprogram: iOS-aktiveringsprosedyre og MDM-registrering

iOS-enheter kobler automatisk til Mobile Device Management (MDM)-tjeneren under konfigureringen hvis enheten er registrert i enhetsregistreringsprogrammet (DEP) og er tilordnet en MDM-tjener.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Når du konfigurerer en iPhone, iPad eller iPod Touch som er registrert, ser du denne skjermen under konfigureringen:

Under aktivering av enheten vil iOS-aktiveringstjenere sende enheten URL-adressen til MDM-tjeneren. Denne URL-adressen tilordnes av IT-administratoren for en organisasjon gjennom MDM Server DEP-administrasjonsportalen. Oppsettassistent-skjermene som brukere ser, kan variere etter konfigurasjonsinnstillingene som MDM-tjeneren har brukt på enheten. Kontakt MDM-leverandøren din hvis du trenger mer informasjon om hvordan du konfigurerer MDM-registreringsinnstillinger under aktivering.

Når en enhet har blitt aktivert, er det ikke mulig å «gjøre om» aktiveringen med mindre enheten gjenopprettes til fabrikkinnstillingene. Se Bruke iTunes til å gjenopprette iOS-enheten til fabrikkinnstillinger for å finne mer informasjon om gjenoppretting av en iOS-enhet.