Innholdstyper som støttes av innholdsbufring i macOS

Finn ut hvordan bruk av innholdsbufring gjør Apple-programvare og iCloud-nedlastinger raskere.

Innholdsbufring gjør det raskere å laste ned Apple-programvare som distribueres over internett. Innholdsbufring lagrer lokale kopier av programvaren på Macen din, slik at nedlastinger går raskere for tilkoblede klienter.

Innholdstyper som støttes av bufringstjenesten

macOS inkluderer innebygd støtte for bufring av følgende programvare.

macOS

• macOS-oppdateringer og diskfiler for internett-gjenoppretting*

• Systemfastvare- og gjenopprettingsoppdateringer

• macOS-installasjonsprogrammer lastet ned fra App Store eller softwareupdate --fetch-full installer

• Apper og appoppdateringer fra App Store

• Nedlastbart GarageBand-innhold

• iCloud-databufring (bilder og dokumenter)

• Apple Books-innhold

• Nedlastbare Xcode-komponenter som simulatorer (Xcode 10.2 eller nyere)

• Rosetta

• Skjermsparere og bakgrunner med flyfoto

iOS, iPadOS, tvOS og visionOS

• OS-oppdateringer (trådløse)

• Skjermsparere med flyfoto på Apple TV

• Apper og appoppdateringer

• Støtte for ressurser etter behov

• iCloud-databufring (bilder og dokumenter)

• Apple Books-innhold

• Enkelte mobile ressurser, for eksempel Siri-kvalitetsstemmer, ordlister for språk med mer

• Skolearbeid-innhold, inkludert filvedlegg og multimediafiler som er lagt til i oppgaver

watchOS

• watchOS-apper og appoppdateringer

• iCloud-databufring

Begrensninger avhengig av land og region

• Ikke alt innhold bufres i alle regioner.

• iTunes-nedlastinger bufres ikke i Brasil, Mexico, Fastlands-Kina eller Portugal. Apple Books-nedlastinger bufres ikke i Canada.

• Når innholdsbufring i macOS er aktivert, registreres IP-adressen og regionen til den aktuelle Macen hos Apple. For å bufre iTunes- og App Store-innhold må den registrerte regionen til macOS-innholdsbufringen samsvare med regionen til Apple-ID-kontoene til klienten.

Finn ut mer

Finn ut mer om innholdsbufring.

* Etter å ha startet fra macOS-gjenoppretting over internett, kan klienter bruke den bufrede diskfilen til å installere macOS og utføre andre handlinger i Gjenoppretting.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.