Innholdstyper som støttes av innholdsbufring i macOS

Finn ut hvordan bruk av innholdsbufring gjør Apple-programvare og iCloud-nedlastinger raskere.

Med innholdsbufring skjer nedlastinger av Apple-programvare distribuert over internett raskere. Innholdsbufring lagrer lokale kopier av programvaren på Macen din, slik at nedlastinger går raskere for tilkoblede klienter.

Innholdstyper som støttes av bufringstjenesten

macOS inkluderer innebygd støtte for bufring av følgende programvare.

macOS

• macOS-oppdateringer og internett-gjenopprettingsbilder (macOS 10.13.5 eller nyere)
  • Apper og appoppdateringer fra Mac App Store
  • Nedlastbart GarageBand-innhold
  • iCloud-databufring (bilder og dokumenter)
  • Apple Books-innhold
  • Nedlastbare Xcode-komponenter som simulatorer (Xcode 10.2 eller nyere)

iOS 7 og nyere og Apple TV

• iOS-oppdateringer (trådløse)
  • Apple TV-oppdateringer (trådløse)
  • Apple TV-skjermsparere (tvOS 12.2 eller nyere)
  • iOS-apper, Apple TV-apper og appoppdateringer
  • Ved behov-kundestøtte for iOS 10 og nyere og tvOS 10 og nyere.
  • iCloud-databufring (bilder og dokumenter) for iOS 9 og nyere
  • iTunes U-kursmateriell fra iOS App Store og Apple Books, i tillegg til opplastet kursledermateriell som lyd-, video-, iWork- og iBooks Author-filer
  • Apple Books-innhold
  • Bestemte mobile ressurser, for eksempel Siri-kvalitetsstemmer, ordlister for språk med mer

Begrensninger avhengig av land og region

• Ikke alt innhold bufres i alle regioner.
  • Fra og med desember 2013 bufres ikke iTunes-nedlastinger i Brasil, Mexico, Kina eller Portugal. Apple Books-nedlastinger bufres ikke i Canada.

Finn ut mer

Finn ut mer om innholdsbufring.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.