Innholdstyper som bufring i macOS Server og macOS støtter

Du kan bruke bufring i macOS Server og macOS til å øke hastigheten på nedlastinger av Apple-programvare som distribueres over Internett. Bufring lagrer lokale kopier av programvaren på tjeneren din, slik at nedlastinger går raskere for tilkoblede klienter.

Innholdstyper som støttes av bufringstjenesten

macOS Server og macOS inkluderer innebygd støtte for bufring av følgende programvare.

iTunes og iBooks

• iTunes 11.0.4 og nyere (både OS X- og Windows-versjoner)
  • Kjøp og oppdateringer av iOS-apper*
  • iBooks Store-innhold (iOS 6 og nyere, og OS X Mavericks og nyere)

*iOS-oppdateringer lastet ned via iTunes bufres ikke. iOS-oppdateringer som leveres trådløst, bufres i stedet.

macOS

• macOS-oppdateringer
  • Mac App Store (OS X Mountain Lion v10.8.4 eller nyere anbefales)
  • Andre programvareoppdateringer distribuert av Apple (inkludert oppdateringer av iTunes for macOS og skriverdrivere)
  • Nedlastbart GarageBand-innhold
  • Tredjepartsapper fra Mac App Store og tilhørende oppdateringer
  • iCloud-databufring (bilder og dokumenter) for OS X El Capitan v10.11 og nyere

iOS 7 og nyere og Apple TV

• iOS-oppdateringer (trådløse)
  • Apple TV-oppdateringer (trådløse)
  • iOS-apper, Apple TV-apper og appoppdateringer
  • Ved behov-kundestøtte for iOS 10 og nyere og tvOS 10 og nyere.
  • iCloud-databufring (bilder og dokumenter) for iOS 9 og nyere
  • iTunes U-kursmateriell fra iOS App Store og iBooks Store, i tillegg til opplastet kursledermateriell som lyd-, video-, iWork- og iBooks Author-filer
  • Bestemte mobile ressurser, for eksempel Siri-kvalitetsstemmer, ordlister for språk med mer

Begrensninger avhengig av land og region

• Ikke alt innhold bufres i alle regioner.
  • Fra og med desember 2013 bufres ikke iTunes-nedlastinger i Brasil, Mexico, Kina eller Portugal. iBooks-nedlastinger bufres ikke i Canada.
  • iTunes-nedlastinger bufres kanskje ikke hvis klienters IP-adresse ikke er tilknyttet iTunes Store-regionen din.

Les mer

Finn ut mer om bufringstjenesten og klientbufring.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.