Legge til bilder fra Bilder i et iMovie-prosjekt

Du kan bruke bilder fra Bilder i iMovie-prosjektene dine. Les om hvordan du henter bilder fra Bilder til iMovie.

Bilder og iMovie støtter ikke direkte dra-og-slipp mellom appene, men du kan overføre bilder fra Bilder til iMovie-prosjekter på to måter.

Bruke Biblioteker-leseren i iMovie-sidefeltet

Du kan få tilgang til Bilder-biblioteket fra iMovie:

1. Marker Bilder-bibliotek i det venstre sidepanelet i iMovie-vinduet.
  2. Klikk på lokalmenyen øverst i bildeleseren for å velge en innholdskategori – Mine albumer, Albumer, År, Samlinger, Øyeblikk eller Steder.
  3. Når du finner bildet du vil bruke, drar du det til tidslinjen.

Dra og slippe fra skrivebordet

Du kan dra bilder fra skrivebordet og slippe dem i iMovie:

1. Dra bildet du vil bruke, fra Bilder til skrivebordet.
  2. Dra bildet fra skrivebordet til tidslinjen i iMovie-prosjektet.