Slik tar du skjermbilder på Apple Watch

Du kan ta skjermbilde på Apple Watch ved å bruke Digital Crown og sideknappen.

Slå på skjermbildeinnstillingen

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på Min Apple Watch-fanen og deretter på Generelt.
  3. Bla ned, og aktiver deretter Slå på skjermbilder.

Plassering av Digital Crown og sideknapp på Apple Watch

Ta et skjermbilde

1. Trykk på Digital Crown og sideknappen samtidig ved å bruke to fingre. Skjermen blinker når du tar et skjermbilde.
  2. For å finne skjermbildet går du til Bilder-appen på iPhone, trykker på Albumer-fanen og deretter på Skjermbilder.

Når du bruker Trening-appen, setter du treningsøkten din på pause ved å trykke på Digital Crown og sideknappen samtidig. Trykk på begge knappene igjen for å gjenoppta treningsøkten.