Slik tar du skjermbilder på Apple Watch

Du kan ta skjermbilde på en Apple Watch ved å bruke Digital Crown og sideknappen.

Slik slår du på skjermbilder på Apple Watch

1. Åpne Watch-appen på iPhonen din.
  2. Trykk på fanen Min klokke og deretter på Generelt.
  3. Bla nedover, og slå deretter på Aktiver skjermbilder.
    Generelle innstillinger på en iPhone.

Du kan også gjøre dette på Apple Watch:

1. Åpne Innstillinger på Apple Watch.
  2. Trykk på Generelt og deretter på Skjermbilder.
  3. Slå på Aktiver skjermbilder.

Slik tar du skjermbilder på en Apple Watch

1. Trykk på Digital Crown og sideknappen samtidig ved å bruke to fingre. Skjermen blinker når du tar et skjermbilde.
  2. For å finne skjermbildet går du til Bilder på iPhonen din, trykker på fanen Albumer og deretter på Skjermbilder.

Har du konfigurert en Apple Watch for noen i familien?

Slik kan du slå på skjermbilder for en Apple Watch som du har konfigurert for et familiemedlem:

1. Åpne Innstillinger på familiemedlemmets Apple Watch.
  2. Trykk på Generelt og deretter på Skjermbilder.
  3. Slå på Aktiver skjermbilder.

Når vedkommende tar et skjermbilde på sin Apple Watch, blir bildet sendt til iPhonen din. Dette gjør du for å se skjermbildet:

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhonen din.
  2. Trykk på Alle klokker, etterfulgt av familiemedlemmets Apple Watch og til slutt Ferdig.
  3. Trykk på Generelt og så på Diagnostikklogger.
  4. Trykk på et skjermbilde for å åpne det. Hvis du vil lagre skjermbildet eller dele det med andre, trykker du på Del , og velger deretter hvordan du vil dele bildet.

Når du bruker Trening-appen, setter du treningsøkten din på pause ved å trykke på Digital Crown og sideknappen samtidig. Trykk på begge knappene igjen for å fortsette treningen.