Slik tar du skjermbilder på Apple Watch

Du kan ta skjermbilde på Apple Watch ved å bruke Digital Crown og sideknappen.

Generelle innstillinger på iPhone.

Slå på skjermbildeinnstillingen

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på Min Apple Watch-fanen og deretter på Generelt.
  3. Bla ned, og aktiver deretter Slå på skjermbilder.

Puste-urskive på Apple Watch.

Ta et skjermbilde

1. Trykk på Digital Crown og sideknappen samtidig ved å bruke to fingre. Skjermen blinker når du tar et skjermbilde.
  2. For å finne skjermbildet går du til Bilder-appen på iPhone, trykker på Albumer-fanen og deretter på Skjermbilder.

Når du bruker Trening-appen, setter du treningsøkten din på pause ved å trykke på Digital Crown og sideknappen samtidig. Trykk på begge knappene igjen for å gjenoppta treningsøkten.