Hvis Medienavigering ikke viser hele Bilder-biblioteket

Noen ganger viser ikke Medienavigering, som lar programmer som Pages og iMovie bruke bilder fra Bilder, alle tilgjengelige bilder i Bilder-biblioteket.

Det skjer når du bruker iCloud-bilder med valget Optimaliser Mac-lagring aktivert.

Medienavigering viser bare bilder som har originalbildet eller en forhåndsvisning i full størrelse lagret på Macen. Du kan gjøre et bilde midlertidig tilgjengelig for Medienavigering ved å dobbeltklikke på det. Da lastes originalbildet ned til Macen, der det vil være tilgjengelig i Medienavigering til Bilder optimaliserer det igjen for å spare diskplass.

Hvis du ønsker å gjøre bilder i Bilder permanent tilgjengelig i Medienavigering, følger du denne framgangsmåten:

1. Velg Fil > Nytt album fra Bilder-menylinjen. Gi det nye albumet et navn.
  2. Kontroll-klikk (eller høyreklikk) på bildene du vil gjøre tilgjengelig i Medienavigering. Velg «Legg til i [nytt album]». Eller dra bildene til det nye albumet.
  3. Finn det nye albumet du opprettet.
  4. Kontroll-klikk (eller høyreklikk) på albumet og marker Last ned originaler til denne maskinen.

Da lastes det ned versjoner med full oppløsning av bildene du valgte på Macen, slik at de blir permanent tilgjengelig i Medienavigering.

Hvis du vil gjøre alle bildene i Bilder-biblioteket permanent tilgjengelig for Medienavigering, kan du velge Last ned originaler til denne maskinen i iCloud-fanen i Bilder-valgene. Når du gjør dette, mister du de plassbesparende fordelene ved valget Optimaliser Mac-lagring.