Hvis Medienavigering ikke viser hele Bilder-biblioteket

Noen ganger viser ikke Medienavigering, som lar programmer som Pages og iMovie bruke bilder fra Bilder, alle tilgjengelige bilder i Bilder-biblioteket.

Det skjer når du bruker iCloud-bildebiblioteket med valget Optimaliser Mac-lagring aktivert.

Medienavigering viser bare bilder som har originalbildet eller en forhåndsvisning i full størrelse lagret på Mac-maskinen. Du kan gjøre et bilde midlertidig tilgjengelig for Medienavigering ved å dobbeltklikke på det. Da lastes originalbildet ned til Mac-maskinen, der det vil være tilgjengelig i Medienavigering til Bilder optimaliserer det igjen for å spare diskplass.

Hvis du ønsker å gjøre bilder i Bilder permanent tilgjengelig i Medienavigering, følger du denne framgangsmåten:

1. Velg Arkiv > Nytt album... fra Bilder-menylinjen. Gi det nye albumet et navn.
  2. Klikk på bildene du vil gjøre tilgjengelig i Medienavigering.
  3. Klikk Legg til-knappen.
  4. Klikk på Albumer-fanen øverst i Bilder og finn det nye albumet du opprettet.
  5. Kontroll-klikk (eller høyreklikk) på albumet og marker Last ned originaler til denne maskinen.

Da lastes det ned versjoner med full oppløsning av bildene du valgte på Mac-maskinen, slik at de blir permanent tilgjengelig i Medienavigering.

Merk: Du kan gjøre alle bildene i Bilder-biblioteket permanent tilgjengelig for Medienavigering ved å aktivere Last ned originaler til denne maskinen i Bilder-valgene, men da mister du de plassbesparende fordelene ved valget Optimaliser Mac-lagring.