Hvis du ser en -45054- eller -42110-feil i iTunes

Les om hvordan du løser en -45054- eller -42110-feil.

Hvis filer eller mapper som iTunes for Windows bruker for å laste ned kjøp, er begrenset, kan det hende du ser følgende varselmelding:

«Vi kunne ikke fullføre iTunes Store-forespørselen din. Det oppsto en ukjent feil (-45054).»

«Vi kunne ikke fullføre iTunes Store-forespørselen din. Det oppstod en ukjent feil (-42110).»

Hvis du ser feil -5000, -69, 13010 eller 13014 når du synkroniserer musikk i iTunes for Windows, kan du lese om hva du må gjøre.

Løse en -45054 eller -42110-feil i iTunes for Windows

1. Avslutt iTunes.
  2. Trykk på Windows-tasten på tastaturet. Hvis tastaturet ikke har en Windows-tast, trykker du på tastene Control (Ctrl) og Escape (Esc) på tastaturet.
  3. Klikk på forstørrelsessymbolet eller søkefeltet. Skriv %ProgramData% i søkefeltet, og trykk deretter på returtasten.
  4. Vis eventuelle skjulte filer:
    • Windows 10: Klikk på Vis og velg «Skjulte elementer».
    • Windows 8: Klikk på Vis og deretter på Alternativer. Velg «Vis skjulte filer, mapper og stasjoner» på Vis-fanen.
    • Windows 7: Klikk på Organiser og deretter «Mappe- og søkealternativer». Velg «Vis skjulte filer, mapper og stasjoner» på Vis-fanen.
  5. Åpne Apple Computer-mappen og deretter iTunes-mappen.
  6. Slett adi- og SC Info-mappene: Høyreklikk på hver mappe og velg Slett fra menyen.
  7. Start datamaskinen på nytt.
  8. Åpne iTunes og prøv å kjøpe noe.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.