Hvis Apple Watch ikke lader eller ikke slås på

Prøv fremgangsmåten nedenfor hvis du trenger hjelp eller ikke får ladet Apple Watch.

Se om Apple Watch lader

Når du kobler Apple Watch til ladekabelen og til strøm, skal du se grønt lyn på skjermen.

Hvis du må lade klokken, vises rødt lyn på skjermen. (Du må kanskje trykke på sideknappen for å se urskiven.) Når klokken lader, endres rødt lyn til grønt lyn. Hvis skjermen er blank, eller hvis du ser symbolet for Apple magnetisk ladekabel og rødt lyn på skjermen, må du lade enheten i opptil 30 minutter.

Få hjelp

Hvis du bruker et ladestativ fra en tredjepart, kan du bruke ladekabelen som fulgte med i esken sammen med Apple Watch.

Gjør følgende hvis Apple Watch ikke lader, eller hvis du får en melding på klokken om at lading med dette tilbehøret ikke støttes:

1. Påse at du kobler til Apple magnetisk ladekabel helt inn i USB-strømadapteren, og kontroller deretter at du kobler adapteren helt inn i strømuttaket.
  2. Kontroller at du bruker Apple magnetisk ladekabel og USB-strømadapteren som fulgte med Apple Watch.
  3. Fjern all plastinnpakning fra begge sider av laderen.
  4. Kontroller at baksiden av Apple Watch og den magnetiske laderen er rene.
  5. Plasser baksiden av Apple Watch på laderen. Laderens magneter justerer Apple Watch, og du skal se grønt lyn på urskiven.
  6. Hvis Apple Watch fremdeles ikke lader, kan du framtvinge en omstart. Trykk på og hold inne sideknappen og Digital Crown i minst 10 sekunder eller til du ser Apple-logoen.
  7. Prøv en annen magnetisk ladekabel for Apple Watch og en annen USB-strømadapter. Hvis Apple Watch er tom for strøm, tar det kanskje et par minutter fra du begynner å lade den, til du ser grønt lyn

Kontakt oss

Hvis du fortsatt trenger hjelp, kontakter du Apple-kundestøtte.