AirPort: Kryssreferanser til navn på 802.11n-aktiverte AirPort-basestasjoner

I AirPort-verktøy versjon 5.5.3 har Apple forbedret AirPort-navnene for alle 802.11n-aktiverte AirPort-basestasjoner. Se tabellene nedenfor for å finne kryssreferanser til de opprinnelige og nye navnene på 802.11n-aktiverte AirPort-basestasjoner.

Kryssreferansetabeller for 802.11n-aktiverte AirPort-basestasjoner

Merk: AirPort-verktøy versjon 5.5.2 og eldre viser de opprinnelige produktnavnene. Støttedokumentasjonen til AirPort-basestasjoner bruker nå den nye navngivingskonvensjonen.

I tabellene nedenfor gjelder følgende:

• Modellnummer er modellnummeret som hver AirPort-basestasjon er fysisk merket med
  • Navn i AirPort-verktøy 5.5.3 eller nyere er navnet som vises når du velger enheten i AirPort-verktøy versjon 5.5.3 eller nyere
  • Opprinnelig navn i AirPort-verktøy (versjon 5.5.2 eller eldre) er navnet som vises når du velger enheten i AirPort-verktøy versjon 5.5.2 eller eldre
  • Annet AirPort-navn er et annet navn på produktet som enkelte ganger kan fremkomme i støttedokumentasjon fra AppleCare

AirPort Express-basestasjon

Modellnummer

Navn i AirPort-verktøy 5.5.3 eller nyere

Opprinnelig navn i AirPort-verktøy (versjon 5.5.2 eller eldre)

Annet AirPort-navn

A1234

AirPort Express 802.11n (1. generasjon)

AirPort Express med 802.11n

AirPort Express (802.11n)

AirPort Extreme-basestasjon

Modellnummer

Navn i AirPort-verktøy 5.5.3 eller nyere

Opprinnelig navn i AirPort-verktøy (versjon 5.5.2 eller eldre)

Annet AirPort-navn

A1143

AirPort Extreme 802.11n (1. generasjon)

AirPort Extreme med 802.11n (Fast Ethernet)

AirPort Extreme (802.11n)

A1143

AirPort Extreme 802.11n (2. generasjon)

AirPort Extreme med 802.11n (Gigabit Ethernet)

AirPort Extreme (Gigabit)

A1301

AirPort Extreme 802.11n (3. generasjon)

AirPort Extreme (Simultaneous Dual-Band)

AirPort Extreme (tidlig 2009)

A1354

AirPort Extreme 802.11n (4. generasjon)

AirPort Extreme (Simultaneous Dual-Band II)

AirPort Extreme (sent 2009)

Time Capsule

Modellnummer

Navn i AirPort-verktøy 5.5.3 eller nyere

Opprinnelig navn i AirPort-verktøy (versjon 5.5.2 eller eldre)

Annet AirPort-navn

A1254

Time Capsule 802.11n (1. generasjon)

Time Capsule

Time Capsule

A1302

Time Capsule 802.11n (2. generasjon)

Time Capsule (Simultaneous Dual-Band)

Time Capsule (tidlig 2009)

A1355

Time Capsule 802.11n (3. generasjon)

Time Capsule (Simultaneous Dual-Band II)

Time Capsule (sent 2009)

Les mer

Se Tekniske spesifikasjoner for AirPort-basestasjon angående tekniske spesifikasjoner for AirPort-basestasjon.