Slå på Dra med tre fingre for Mac-styreflaten

Muligheten til å dra elementer ved hjelp av en bevegelse med tre fingre er et alternativ for styreflater som støtter Force Touch.

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk deretter på Tilgjengelighet.
  2. Velg Pekerkontroll i sidepanelet. (I tidligere versjoner av macOS velger du Mus og styreflate.)
  3. Klikk på Styreflatevalg-knappen.
  4. Velg «Aktiver flytting», og velg deretter «Dra med tre fingre» fra menyen.
  5. Klikk på OK.

Pekerkontrollalternativer i Tilgjengelighet-valgpanelet med Dra med tre fingre valgt

Finn ut mer om disse styreflatevalgene.