Sjekk batteriet og lad Apple Watch

Du kan raskt sjekke batteriet på urskiven, i Kontrollsenter eller i vekkerklokkemodus.

Sjekke batteriets lading

Du kan sjekke ladenivået til Apple Watch-batteriet flere steder:

• Du kan kontrollere batteriprosenten i kontrollsenteret ved å trykke på sideknappen (i watchOS 9 eller tidligere trykker og holder du nederst på skjermen, og sveiper deretter opp).

watchos-10-series-8-control-center-battery
  • På noen urskiver kan du legge til en batterikomplikasjon.

• På iPhone kan du legge til en batteriwidget for å vise tilkoblede Apple Watch-klokker.

• Når Apple Watch lader i Vekkerklokkemodus, trykker du på ladeknappenladeknappen for å kontrollere batteriprosenten.

Se ladedetaljer i Innstillinger

Åpne Innstillinger, og trykk deretter på Batteri. Det gjeldende ladenivået vises sammen med en detaljert ladegraf.

watchos-10-series-8-settings-battery

Lad Apple Watch.

Hvis batterinivået er lavt, vises symbolet for lavt batterinivåsymbolet for lavt batterinivå på Apple Watch-skjermen. Slik lader du Apple Watch:

1. Håndter Apple Watch og tilbehør på en trygg måte og ta alltid av deg klokken før du lader den.

2. Koble den magnetiske ladekabelen for Apple Watch, den magnetiske hurtigladende USB-C-kabelen for Apple Watch eller den magnetiske ladestasjonen for Apple Watch til en USB-strømadapter.

watch-charging-series4
  3. Koble strømadapteren til en stikkontakt. Du kan også koble ladekabelen til en USB-port.

4. Plasser baksiden av Apple Watch på laderen. Laderens magneter justerer Apple Watch, og du skal se batteriladesymboletbatteriladesymbolet på urskiven.

5. La Apple Watch få tid til å lade. Mens enheten lader, går Apple Watch i vekkerklokkemodus.

Hvis du har Apple Watch Series 7 eller nyere, kan du lade klokken med hurtiglading.

Optimalisert batterilading

Apple Watch lærer av de daglige ladevanene dine, og bruker denne informasjonen for å forbedre levetiden til batteriet. Finn ut mer om optimalisert batterilading på Apple Watch.

Spareblussmodus i watchOS 9 og nyere

Apple Watch med watchOS 9 og nyere kan gå over i spareblussmodus. Modusen slår av og endrer enkelte funksjoner for å forlenge batterilevetiden. Finn ut mer om bruk av spareblussmodus på Apple Watch.

Hvis du ikke kan lade Apple Watch

Få hjelp med å lade Apple Watch.