Synkronisere medier mellom iPhone, iPad eller iPod touch og iTunes på Mac eller PC

Les om hvordan du synkroniserer musikk, filmer, TV-programmer, bilder, podcaster og bøker mellom iPhone, iPad eller iPod touch og iTunes på Mac eller PC.

Du kan overføre medier mellom iPhone, iPad eller iPod touch og iTunes på en Mac eller PC på følgende måter:

Medietype Overføringsmetode
Musikk kjøpt i iTunes Store
Musikk importert fra en CD-plate eller annen kilde*
Kamerarull-bilder og -videoer
Bilder synkronisert fra en datamaskin*
iCloud-bildebibliotek og iCloud Bildestrøm3
Filmer og TV-programmer kjøpt i iTunes Store
Filmer og TV-programmer importert fra andre kilder*
Bøker kjøpt i iTunes Store
Bøker importert fra andre kilder*
Podcaster
Leiefilmer
  1. Nedlasting av tidligere kjøp fra iTunes støttes på opptil 10 av disse enhetene:
  2. iTunes Match støttes på disse enhetene:
  3. Apple Music støttes på disse enhetene:
  4. Bildestrøm er bare for bilder og støttes på disse enhetene:
    • iPhone, iPad og iPod touch med iOS 5.0.1 eller nyere
    • Mac med OS X Lion eller nyere
    • PC med Windows Vista eller Windows 7
      Les mer om Bildestrøm.

*iTunes kan ikke overføre disse mediene fra en iPhone, iPad eller iPod touch tilbake til datamaskinen.

Sikkerhetskopiere biblioteket

Selv om du kan laste ned mange tidligere iTunes Store-kjøp på nytt, bør du sikkerhetskopiere iTunes-biblioteket sammen med resten av systemet.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret: