Sikkerhetskopier GarageBand for iOS-sanger

Finn ut hvordan du sikkerhetskopierer GarageBand for iOS-sanger med iCloud, iCloud Drive eller AirDrop.

GarageBand for iOS lagrer sanger i appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du sletter GarageBand-appen, slettes også sangene. I tilfelle du noen gang må slette og installere appen på nytt, må du sørge for å sikkerhetskopiere sangene først. Du kan sikkerhetskopiere sangene ved å laste dem opp til iCloud, eksportere dem til iCloud Drive eller kopiere dem til en annen Apple-enhet med AirDrop.

Du kan også sikkerhetskopiere iPhone, iPad eller iPod touch. En sikkerhetskopi av en iOS-enhet inkluderer sangene som er lagret i GarageBand-appen. Sørg for at du sikkerhetskopierer enheten, slik at du kan få tilgang til sangene i tilfelle du mister, erstatter eller ødelegger den.

Last opp sanger til iCloud

Når du laster opp sanger til iCloud, kan du få tilgang til dem og holde dem oppdatert på alle iOS-enhetene dine. Du kan laste opp alle sangene dine til iCloud på én gang.

1. Påse at du slår på iCloud for GarageBand.
  2. Trykk på navigeringsknappen i kontrollpanelet på en iPhone eller iPod touch, og deretter på Mine sanger.
    På iPad trykker du på Mine sanger i kontrollpanelet.
  3. Trykk på Marker.
  4. Trykk på sangene du vil laste opp.
  5. Trykk på iCloud-knappen i kontrollpanelet.
  6. Trykk på Last opp sanger til iCloud. Når sangene er lastet opp til iCloud, kan du se dem i Mine sanger-leseren med et iCloud-symbol.

Hvis du sletter og installerer appen på nytt eller får en ny enhet, vil sanger som er lastet opp til iCloud automatisk vises i Mine sanger-leseren. For å få tilgang til sangene på en ny enhet, må du påse at du logger på med Apple-ID-en din.

Eksporter sanger til iCloud Drive

Med iCloud Drive får du tilgang til sangene dine fra en annen iOS-enhet, en Mac eller en PC. Du kan eksportere én sang om gangen til iCloud Drive.

1. Påse at du konfigurerer iCloud Drive på enhetene dine.
  2. Trykk på navigeringsknappen i kontrollpanelet på en iPhone eller iPod touch, og deretter på Mine sanger.
    På iPad trykker du på Mine sanger i kontrollpanelet.
  3. Trykk på Marker.
  4. Trykk på sangen du vil sikkerhetskopiere.
  5. Trykk på Del-knappen.
  6. Trykk på iCloud Drive i Del-dialogvinduet.
  7. Trykk på Prosjekt.
  8. Bla gjennom til plasseringen der du vil lagre sangen.

Etter å ha installert GarageBand på nytt eller fått en ny enhet, kan du importere en sang fra iCloud Drive til GarageBand på enheten din.

1. Trykk på navigeringsknappen i kontrollpanelet på en iPhone eller iPod touch, og deretter på Mine sanger.
    På iPad trykker du på Mine sanger i kontrollpanelet.
  2. Trykk på og deretter på Importer fra iCloud Drive.
  3. Finn og trykk på sangen du vil importere i iCloud Drive-dialogvinduet.

GarageBand-sangene du oppbevarer i iCloud, bruker iCloud-lagringsplassen din. Når du registrerer deg for iCloud, får du automatisk 5 GB lagringsplass kostnadsfritt. Hvis du bruker all iCloud-lagringsplassen din, kan du kjøpe mer. Eller du kan bruke AirDrop til å sikkerhetskopiere sangene til en annen enhet.

Sikkerhetskopier sanger med AirDrop

Du kan bruke AirDrop til å sikkerhetskopiere sanger til en annen Apple-enhet. AirDrop lager en kopi av sangen på en annen Apple-enhet.

1. Påse at du slår på AirDrop på Mac-maskinen og iOS-enheten.
  2. Trykk på navigeringsknappen i kontrollpanelet på en iPhone eller iPod touch, og deretter på Mine sanger.
    På iPad trykker du på Mine sanger i kontrollpanelet.
  3. Trykk på Marker.
  4. Trykk på sangen du vil sikkerhetskopiere.
  5. Trykk på Del-knappen.
  6. Trykk på navnet til AirDrop-brukeren eller Apple-enheten du vil sende filen til.
  7. Trykk på Prosjekt. AirDrop kopierer sangen til følgende plasseringer:
  • På en Mac-maskin blir sangen lagret i Nedlastinger-mappen.
  • På en iOS-enhet åpnes sangen i GarageBand. Hvis GarageBand ikke er installert på den enheten, kan du velge å hente appen eller lagre sangen til iCloud Drive.