Slik får du tilgang til Apple-serviceeksamener på Pearson VUE

Eksamener for Apple-serviceautorisasjoner er tilgjengelig fra Pearson VUE-nettsiden.

Følg disse trinnene for å få tilgang til eksamener for Apple-serviceautorisasjoner:

1. Lag en Tech-ID hvis du ikke allerede har en.
  2. Gå til Pearson VUE på www.pearsonvue.com/apple.
  3. I AppleCare-delen på nettsiden klikker du på knappen «Kjøp en eksamen».
  4. Logg på med Pearson VUE-kontoen din.
    Hvis du ikke har en Pearson VUE-konto, klikker du på koblingen for å opprette en nettkonto, og så følger du instruksjonene på skjermen. Oppgi en gyldig e-postadresse, for du vil motta et e-postsvar i løpet av en arbeidsdag med instruksjoner for hvordan du fullfører kontoregistreringen. Hvis du ikke får noe svar, tar du kontakt med Pearson VUE.
  5. Hvis du har en privat tilgangskode, klikker du på plusstegnet (+) ved siden av spørsmålet «Har du en privat tilgangskode?» Ellers klikker du på knappen Vis eksamener.
  6. Klikk på eksamenen du ønsker å ta, og følg instruksjonene på skjermen for å velge et språk og kjøpe eksamenen.
  7. Eksamenene du har kjøpt, vises i delen Kjøpte eksamener på Pearson VUE-hjemmesiden. Du får tilgang til eksamenene dine derfra. Når du fullfører en eksamen, kan du skrive ut resultatene eller få tilgang til dem når som helst ved å logge deg på Pearson VUE-kontoen din.

Når du har kjøpt en eksamen, har du 48 timer på deg til å fullføre den. Hvis du ikke har fullført eksamenen din innen da, vil den ikke lenger være tilgjengelig for deg før du kjøper den igjen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.